ArrangementerOnlinekurserWebinarerDigital ManagerRecords ManagerGeneralforsamling 2018FaggrupperAnsættelsesgrupperNetværk for læring og undervisning
JobsøgningKarriererådgivningJob i udlandetPrivatansatKompetenceudviklingLedelseLedighedArbejdsgiver
Rådgivning A-ZArbejdsmiljøBarselsorlovFind tillidsrepræsentantLønforhandling og lønstatistikOK-forhandlinger 2018
NyhederUddannelsesbibliotekarerBF i medierneBF menerPrincip- og arbejdsprogramPublikationerFormandenSikker når du klikkerUro-undersøgelseFaglig Meningsdanner 2018Valg til hovedbestyrelsen
NyhederBladetEmnerStillingerRedaktionenAnnonceinfoDel Din Viden
Meld dig ind NyhedsbreveMedlemsfordeleMedlemstilbudKontingentUdmeldelse
Om BFKontakt BFOm hovedbestyrelsenPresseVisionOrganisationMedarbejdereDøssingprisen

Ansættelsesgrupper

Er du privatansat eller statsansat, bliver du automatisk medlem af en ansættelsesgruppe i Bibliotekarforbundet. Privatgruppen og Statsgruppen varetager hver deres gruppes interesser over for medlemmerne og over for Bibliotekarforbundet.

Privatgruppen
Er du som BF-medlem ansat i den privat sektor, er du automatisk medlem af Privatgruppen. Privatgruppen varetager, i samarbejde med BF, de privatansatte medlemmers tjenstlige, økonomiske, faglige og øvrige specielle interesser.
Statsgruppen

Som medlem af Bibliotekarforbundet og ansat i staten tilhører du automatisk Bibliotekarforbundets statsgruppe. Statsgruppen varetager de statsansatte bibliotekarers interesser på det tjenstlige, økonomiske og faglige område. Andre medlemmer af Bibliotekarforbudnet kan optages i Statsgruppen.

Bookmark and Share

Hurtige genveje

Medlemmer i ansættelsesgrupperne

Medlemstallet i de to ansættelsesgrupper er pr. 1. januar 2019:

Privatgruppen:  333 medlemmer

Statsgruppen:   710 medlemmer