Webinar: Introduktion til lean

Lean skærer overflødigt fedt fra i gentagne arbejdsprocesser i organisationer og virksomheder. Det handler om at skabe værdi med den mindst mulige indsats. På dette webinar bliver du introduceret til lean som metode.

Lean kan ganske kort beskrives som en metode eller en filosofi til at optimere. Lean handler om at levere den efterspurgte værdi for modtageren af det, som man nu engang leverer, med det mindst mulige forbrug af ressourcer!

"Modtageren" forstået som den, du løser en opgave for. Dem, som du servicerer eller producerer en ydelse over for. Det kan være borgere, virksomheder, politikere og så videre, men det også være en kollega eller en samarbejdspartner. I lean kalder vi "modtageren" for "kunden".

På dette webinar får du en kort grundlæggende introduktion til lean. Vi ser også på, hvordan du kan opnå værdi ved at bruge lean som værktøj.

Vi kommer bl.a. ind på emner som:

  • Hvad er lean?
  • De basale spildtyper
  • Skab overblik med visuel ledelse
  • Opnå forbedring, optimering og skab mere værdi?

Susanne OttosenUnderviser er Susanne Ottosen, Partner & Chefkonsulent, U●shape ApS. Susanne er uddannet cand.silv. med speciale i strategisk planlægning og Lean change agent. Hun har desuden flere anerkendte certificeringer inden for projektledelse - bl.a. en PMP® under PMI. Susanne har bl.a. en baggrund som senior projektleder ved Danfoss og flere andre større danske tekniske koncerner.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, Udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Bibliotekarforbundet.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af Bibliotekarforbundet. Det er gratis at deltage.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Introduktion til lean
14. juni 2017
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
11. juni 2017
217055

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk