Morgenmøde for ledere: Mental robusthed og robuste organisationer

Mental robusthed og robuste organisationer er blevet nogle af tidens buzz words. Rent faktisk har man forsket i begrebet igennem de seneste fem årtier, og mental robusthed er et ret almindeligt fænomen. Ud fra et psykologisk perspektiv er mental robusthed en færdighed, der hjælper os til at håndtere stress, udfordringer og svære hændelser.

Med et stigende fokus på produktivitet og effektivitet “slider” vi på arbejdsglæden. I takt med et stigende antal organisationsforandringer bliver stress-reaktioner mere og mere almindelige i såvel offentlige som i private virksomheder. Mental robusthed er en afgørende faktor for, at vi kan navigere i en hverdag præget af konstante forandringer og nye tiltag. Men hvad er det præcis, der skal til?

På mødet vil du høre mere om:

  • Hvad er mental robusthed egentlig? Og hvad er en robust organisation?
  • Hvordan kan du som leder understøtte mental robusthed hos medarbejdere?
  • Hvordan passer man på sig selv?

Eva HertzOplægsholder er Eva Hertz, psykolog, Ph.d og direktør i Center for Mental Robusthed. Hun har 25 års erfaring som psykolog, underviser og oplægsholder, og er endvidere ekstern lektor i positiv psykologi, ved Aarhus Universitet. Eva har udviklet Mental robusthedstræningsprogrammet MRT® og arbejder med udvikling af mentalt robuste ledere, medarbejdere og organisationer, trivsel, arbejdsglæde og forebyggelse af stress, med afsæt i anvendt positiv psykologi.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (Morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Møderækken er arrangeret af Bibliotekarforbundet, DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening,  JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere) og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Møderækken er arrangeret af Bibliotekarforbundet i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere) og Forbundet Kommunikation og Sprog.

 

Morgenmøde for ledere: Mental robusthed og robuste organisationer
19. april 2017
Kl. 9.00 - 11.00
Bibliotekarforbundet, Akademikerhuset:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
17. april 2017
217056

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk