TR-tirsdag: Din nye kollega er digital indfødt - så hvad gør du?

Den nye generation på arbejdsmarkedet er født digital. De stiller helt nye krav til ledelse, kolleger og arbejdspladser. For dem er forandringer en forudsætning og ustabilitet en standard. De vil have ”tiltideværelse” fremfor tilstedeværelse. Kom og mød Søren Schultz Hansen, forfatter og ekstern lektor, og bliv klædt på.

Bibliotekarforbundet inviterer i samarbejde med Ansatte Tandlægers Organisation, Dansk Magisterforening, Bibliotekarforbundet, Dansk Psykolog Forening, DDD, FAOD og JA til det 2. fælles morgenmøde for tillidsrepræsentanter om digitale indfødte.

De unge, der er vokset op med internettet, teknologi og sociale medier er digitale indfødte. Som TR er du med til at tage imod nye kolleger og sikre, at arbejdspladsen udvikler sig. Du skal have blik for forskelligheder og nye behov hos kollegerne på arbejdspladsen. Så spørg dig selv – er I klædt på?

 ”Digitale indfødte på job” af Søren Schultz Hansen er baseres på forskning, og på morgenmødet giver han konkrete eksempler, råd og redskaber til, hvordan I kan opdatere arbejdspladsen, så de digitale indfødte bliver motiveret og udvikler sig, og hvordan du som TR agerer i dette.

Oplægsholder:
Søren Schultz Hansen er erhvervsforsker og rådgiver med speciale i digitale indfødte og ledelse, ekstern lektor ved CBS og forfatter til ”Digitale indfødte på job”.  Læs mere www.aargang2012.dk 

Deltagerpris:
Det er gratis at deltage (kun åbent for tillidsrepræsentanter).

Målgruppe:
Bibliotekarforbundets tillidsrepræsentanter.

TR-tirsdag: Din nye kollega er digital indfødt - så hvad gør du?
9. maj 2017
Kl. 8.30 - 10.30
Akademikertårnet:
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
27. april 2017
217107

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk