FaBuLærs Generalforsamling 2017

FaBuLær - Faggruppen for Biblioteksunderstøttet Læring afholder ordinær generalforsamling tirsdag den 9. maj 2017 kl. 15.00 – 17.00 i Odense.

Generalforsamlingen følger efter temadagen "Læremidlers betydning for læring og undervisning" fra kl. 9.30 til 15.00 om læremidler, hvor medlemmer af faggruppen og af BF i øvrigt tilbydes en sand tour de force i læremiddelvurdering, moocs, opgavedidaktik, biblioteksdidaktik mv.


Selve generalforsamlingen byder foruden kaffe og kage på valg af ny bestyrelse for faggruppen. Den nuværende bestyrelse efterlyser derfor kandidater med gode ideer og arbejdstøj i garderoben.

Ønsker du at stille op til FaBuLærs bestyrelse, kan du enten oplyse det på generalforsamlingen eller på forhånd kontakte et medlem af bestyrelsen. Det er muligt at stille op, også selvom du ikke kan være til stede på generalforsamlingen.

Skulle det mod forventning ikke vise sig muligt at mønstre tre eller flere nye bestyrelsesmedlemmer, foreslås faggruppen nedlagt.

Dagsorden iflg. vedtægterne.


Forslag til vedtægtsændringer skal være faggruppens bestyrelse i hænde senest 9. februar 2017 og vil blive offentliggjort senest den 28. marts 2017.

Forslag, der ønskes behandlet, skal sendes til et medlem af bestyrelsen senest den 28. marts 2017.


Deltagelse og tilmelding: Generalforsamlingen er kun åben for medlemmer af FaBuLær.

Af praktiske hensyn beder vi om, at du tilmelder dig generalforsamlingen.

Arrangør: FaBuLær - Faggruppen for Biblioteksunderstøttet Læring.

FaBuLærs Generalforsamling 2017
9. maj 2017
Kl. 15.00 - 17.00
Læremiddel.dk, University College Lillebælt:
Niels Bohrs Allé 1
5230 Odense M
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
4. maj 2017
217115

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk