Webinar: Den gode opstart, når du skal undervise – 7 sikre tips

Hvis du ønsker, at deltagerne er fokuserede og aktivt deltagende i din undervisning, er en god opstart altafgørende. Opstarten er fundamentet for at få succes og kræver derfor særlig stor energi og fokus fra dig, som skal undervise.

Du kan sammenligne dét at skulle undervise med en raket. Der er brug for et klart mål – og så kræver det allermest energi i starten, hvis man skal nå en ordentlig flyvehøjde. Når man først er flyvende og fri for tyngdekræften, så er det meget lettere at styre i den retning, man ønsker.

På dette webinar fokuserer vi på, hvordan du kan sikre dig en overbevisende opstart, hver gang du skal undervise. Vi giver dig 7 sikre tips:

  • Skab et godt miljø!
  • Giv af dig selv!
  • Skab rapport!
  • ”I Do Art”
  • Krogen og øjet på fisken
  • En stemme i rummet
  • Opmærksomhedskurven

Jesper MathisenOplægsholder er Jesper Mathisen, underviser og organisationskonsulent, Kaospilot & HD(O). Jesper har bl.a. tidligere arbejdet for Mannaz og som chefkonsulent i KL med fokus på bl.a. Lean, ledernetværk, projektledelse og uddannelse af interne konsulenter som proceskonsulenter. Han har som facilitator, underviser og projektleder opbygget en stor værktøjskasse af øvelser, læringsmetoder og personlige kompetencer, som han med entusiasme deler ud af.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Bibliotekarforbundet.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af Bibliotekarforbundet. Det er gratis at deltage.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Den gode opstart, når du skal undervise – 7 sikre tips
6. september 2017
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
3. september 2017
217156

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk