Lynkursus: Kom godt i gang med InDesign (Kolding)

Adobe Indesign Adobe InDesign et alsidigt og professionelt design- og layoutværktøj til at producere af dokumenter til print og digitale løsninger. På dette lynkursus kommer du godt fra start og får du et grundlæggende kendskab til programmets brugergrænseflade, menuer og paletter og lærer lidt om de grundlæggende grafiske principper.

Du lærer InDesigns vigtigste funktioner at kende. Vi gennemgår værktøjspanelet, hvordan du bygger en annonce eller brochure op fra bunden, hvordan du formaterer teksten på den mest effektive måde samt placerer billeder i dokumentet.

Lær også hvordan du tjekker dit dokument for fejl, og hvordan du opretter fejlfrie PDF-filer.

Du får også et par gode tips til, hvordan du arbejder med det designmæssige, og hvor du kan finde inspiration til de kreative opgaver.

Undervisningen afholdes som en vekslen mellem teori og praktiske øvelser.

Alle deltagere får tilsendt kursusbevis og kursusmateriale efter kurset.

Kåre Bjørn JensenUnderviser på kurset er Kåre Bjørn Jensen, udlært grafiker, Adobe Certified Expert og Adobe-underviser siden 2000. Kåre er chefkonsulent og indehaver af kursusvirksomheden Intellia.

Målgruppe: Kurset henvender sig til dig, der har brug at komme i gang med at arbejde mere professionelt med layout og med at opbygge og redigere publikationer. Lige fra opgaver, brochurer og nyhedsbreve til kataloger og bøger.

Der stilles ikke krav til deltagerens forkundskaber i InDesign.

Alle medlemmer af Bibliotekarforbundet er velkomne. Maks. ca. 20 deltagere (kurset gennemføres med minimum 10 deltagere).

Medbring selv din bærbare computer og InDesign::
Du skal selv medbringe en bærbar computer med Adobe InDesign installeret inden kursusstart. Vi kan altså ikke stille computer og program til rådighed.

Du kan downloade en gratis testversion af Adobe InDesign CC2017 (der undervises i den danske version) hos Adobe. Du har 8 dages testtid, når du har installeret prøveversionen. For at downloade prøveversionen kræver det, at du opretter et gratis Creative Cloud-medlemskab og installerer Creative Cloud-computerappen.

Bemærk at på linket henter du først Adobe Creative Cloud desktop app’en. Dernæst begynder app’en automatisk at hente den danske version af InDesign.

Deltagergebyr:

 • For studentermedlemmer af Bibliotekarforbundet: Gratis
  Log dig ind på bf.dk og klik på "Tilmeld"
 • For ledige medlemmer af Bibliotekarforbundet: Gratis
  Log dig ind på bf.dk og klik på "Tilmeld"
 • For andre medlemmer af Bibliotekarforbundet: 395 kr.
  Log dig ind på bf.dk og klik på "Tilmeld"
 • For ikke-medlemmer: 995 kr.
  Klik på "Tilmeld"
 • For andre studerende på IVA eller SDU Kolding
  (ikke-medlem af Bibliotekarforbundet): 200 kr.
  - Tilmeld dig ved at sende en mail til arrangementer@bf.dk

Hvis du som studerende på IVA eller SDU Kolding endnu ikke er medlem af BF, kan du blive studentermedlem for kun 29 kr. om måneden.


Arrangør: Bibliotekarforbundet.

Lynkursus: Kom godt i gang med InDesign (Kolding)
15. november 2017
Kl. 14.00 - 18.00
Syddansk Universitet Kolding:
Universitetsparken 1
6000 Kolding
BF-Medlem: 395,00
Studerende: Gratis
Ledig: Gratis
Ikke-medlem: 995,00
7. november 2017
217157

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk