Gå-hjem-møde: Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier (Vejle) - Aflyst!Hvorfor synes nogle mennesker, at sociale medier er spild af tid, mens andre får virkelig meget ud af den tid, de bruger? Og hvordan kan det være, at vores individuelle personlighedstræk har betydning for, hvordan vi bruger sociale medier? Mød Trine-Maria Kristensen, som får dig til at reflektere over, hvornår sociale medier er gavnlige og hjælpsomme, både fagligt og privat.

Alle bruger efterhånden sociale medier. 3,7 millioner danskere er oprettet på Facebook, og 34% af danskerne er også på LinkedIn. Twitter og instagram bruges i stor stil af journalister og meningsdannere og af boglæsere og forlag Vi lægger mange timer i at dele billeder, skrive opdateringer og debattere og like online. Men hvorfor synes nogle mennesker at sociale medier er spild af tid, mens andre får virkelig meget ud af den tid, de bruger?

Trine-Maria Kristensen

Trine-Maria Kristensen kommer og fortæller om, hvordan vores individuelle personlighedstræk har betydning for, hvordan vi bruger sociale medier. Har du for eksempel nogensinde overvejet, hvilken betydning det har for din brug af sociale medier, om du er introvert eller ekstrovert - eller hvilken betydning det har, hvis du er samvittighedsfuld og har god ordenssans?

Sociale medier bruges også i stigende grad i arbejdslivet. Allerede i 2014 viste en undersøgelse, at 70% af bibliotekarerne i Danmark bruger sociale medier fagligt. Men også når det gælder den arbejdsmæssige brug af sociale medier kan der være store forskelle på, hvad vi oplever som relevant, hvor meget og hvad vi har lyst til at dele og med hvem. Trine-Maria præsenterer forskellige former for faglig praksis på sociale medier og forskellige strategier for at få mere ud af den arbejdstid der også bruges.

  • Kort sagt, her lærer du at forstå din egen adfærd - men måske især at forstå, hvorfor andre deler ting, du måske ikke altid synes er relevante.
  • Du lærer også, hvordan du kan eliminere det værste tidsspilde og få mere ud af den tid, du selv bruger på sociale medier - hvad enten det er fritid eller arbejdstid.

På gå-hjem-mødet er der indlagt små øvelser, der har til formål at gøre tilværelsen på sociale medier bedre, ligesom der er sat tid af til debat og erfaringsudveksling.

Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medierOplægsholder er Trine-Maria Kristensen, forfatter, foredragsholder og social media ekspert. Aktuel med en ny bog med titlen "Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier", som udkom på Gyldendal i september 2017.

Trine-Maria er oprindeligt uddannet cand.scient.soc (PR) og har siden 2005 arbejdet som social media rådgiver for organisationer og virksomheder, blandt andet Djøf, Lederne, Finansrådet, Kulturministeriet, Københavns Hovedbibliotek og Aarhus Bibliotekerne.

Vi serverer kaffe/te og kage fra kl. 15.30, hvorefter selve arrangementet går i gang kl. 16.00. Undervejs serverer vi en sandwich.

Målgruppe: Alle medlemmer af Bibliotekarforbundet er velkomne. Andre er også velkomne, så længe der er ledige pladser.

Deltagergebyr:

  • Medlemmer af BF: Gratis adgang.
  • Ikke-medlemmer: 495 kr.

Arrangør: Bibliotekarforbundet.

Gå-hjem-møde: Få mere ud af (den tid du spilder på) sociale medier (Vejle) - Aflyst!
13. november 2017
Kl. 16.00 - 19.00
Vejle Bibliotek:
Willy Sørensens Plads 1
7100 Vejle
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: 495,00
29. oktober 2017
217178

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk