Bibliotekarforbundets Generalforsamling 2018

Tilmeldingsfristen til BF's generalforsamling med hotelovernatning samt forplejning udløb mandag den 1. oktober 2018.
Hvis du ikke nåede at tilmelde dig og gerne vil deltage med både overnatning samt forplejning, beder vi dig sende en email til Arrangementsafdelingen på arrangementer@bf.dk, hvor du beder om at blive tilmeldt BF's Generalforsamling. Her beder vi dig også svare på:

  • Vil du bestille hotelovernatning lørdag-søndag
  • Deltager du i festmiddagen lørdag den 10. november?
  • Er det 1. gang, du deltager i generalforsamlingen?
  • Giver du tilladelse til, at dit navn offentliggøres på deltagerlisten her på bf.dk

Så samler BF’s Arrangementsafdeling op på de sidste tilmeldinger, hvorefter du kan forvente at få svar i uge 42 eller uge 43.

Hvis du er tilmeldt senere end den 1. oktober 2018, kan du desværre ikke deltage i QVEST, den digitale spørgsmål- og svar-stafet, som kører fra 9. oktober 2018. Du kan dog uden problemer deltage i hele generalforsamlingen, også workshoppen "Se Frem : Fremtiden for Fag og Forbund" lørdag eftermiddag den 10. november 2018. Læs mere om workshoppen her.


Deltagelse i Bibliotekarforbundets Generalforsamling 2018
Generalforsamlingen er åben for alle medlemmer af Bibliotekarforbundet, også studentermedlemmer. Kontingent for oktober kvartal 2018 skal dog være betalt.

Bibliotekarforbundets Generalforsamling 2018

Generalforsamlingen åbnes lørdag den 10. november 2018 kl. 10.00. Umiddelbart inden bliver der afholdt "Introduktion til førstegangsdeltagere", hvor BF's formand kort præsenterer hele tanken bag generalforsamlingen, herunder hvad der skal besluttes og hvorfor.


Praktiske oplysninger
Deltagelse, indkvartering på enkeltværelse og forplejning (dog ikke drikkevarer) er gratis.

Generalforsamlingen er åben for alle Bibliotekarforbundets medlemmer, også studentermedlemmer.

Der er begrænset plads i konferencelokalerne, til spisning og overnatning, hvorfor der er begrænset antal deltagerpladser. Deltagerpladserne bliver fordelt efter "først-til-mølle"-princippet.

Ved tilmeldingen angiver du, hvad du ønsker at deltage i.

Indkvartering og forplejning
Indkvartering fra lørdag til søndag sker på enkeltværelse på konferencehotellet eller på et nærtliggende hotel i gåafstand:

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus
- www.radissonblu.com/hotel-aarhus

Scandic The Mayor, Banegårdspladsen 14, 8000 Aarhus
- www.scandichotels.dk/themayor

Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus
- www.scandichotels.dk/hoteller/danmark/aarhus/scandic-aarhus-city

I den endelige bekræftelse fra BF, får du besked om på hvilket hotel, du er blevet indkvarteret.

Bibliotekarforbundet betaler måltiderne under selve generalforsamlingen. Dvs. til festmiddagen lørdag, morgenmad søndag og frokost søndag. Dog skal du selv betale drikkevarer til festmiddagen lørdag.

Deltagerliste
Ved din tilmelding kan du give tilladelse til, at dit navn bliver offentliggjort på deltagerlisterne på bf.dk/gf2018. Brug evt. deltagerlisterne til at finde rejsefæller til/fra Aarhus.

Transport
Deltagerne betaler selv for transporten til og fra arrangementet. Dog bliver transport med billigste offentlige transportmiddel refunderet for tillidsrepræsentanter. Kun hvis tillidsrepræsentanten ikke selv deltager, kan TR-suppleanten i stedet for denne få refunderet transportudgiften.

Der bliver udleveret refusionsblanketter til TR på selve generalforsamlingen. Beløbet overføres til din konto umiddelbart efter arrangementet.

Når du ankommer til Radisson Blu Scandinavia Hotel
Indskrivning er mulig fra kl. 9.00 lørdag den 10. november 2018. Her udleverer vi generalforsamlingsmaterialet og stemmekort (stemmekort udleveres kun én gang).

Afbestillingsregler

  • Du skal være opmærksom på, at ved framelding senere end den 1. oktober 2018, skal du betale et afbestillingsgebyr på 500,- kr.
  • Hvis du har bestilt overnatning, vil du ved udeblivelse blive faktureret for det fulde beløb for et enkeltværelse kr. 1.095,-

På generalforsamlingen sætter vi BF's fremtid og udvikling til debat. I den forbindelse bliver du som tilmeldt inviteret til at deltage i en QVEST - en digital undersøgelse af hvilke emner og spørgsmål, der optager dig og BF's medlemmer. Vi videregiver derfor data om dig, bl.a. dit navn og emailadresse, og om din deltagelse i generalforsamlingen til firmaet Now Is The Time, som anvender værktøjet QVEST, der udbydes af QVEST.io. QVEST sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. QVEST tager databeskyttelse alvorligt og anvender princippet ”Privacy by Design” hvor alle persondata slettes fra deres systemer fire måneder efter, at en QVEST er fuldført. Dine persondata bliver ikke anvendt til andre formål end deltagelse i den QVEST, som du er tilmeldt.


Bibliotekarforbundets Generalforsamling 2018
10. - 11. november 2018
Kl. 10.00 - 16.00
Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus:
Margrethepladsen 1
8000 Århus C
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
1. oktober 2018
218038

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk