Webinar: Den faglige elevatortale – sælg dig selv og dine kompetencer

Når man skal sælge noget, er teknikker som storytelling og salgspitching et par af de værktøjer, man kan gøre brug af. Men kan man også sælge sig selv og sine kompetencer?

Det er langt fra alle, som er gode til at fortælle kortfattet og overbevisende om, hvem man er, hvilke kompetencer man har, og hvilke opgaver man kan løse.

Nogen kalder det "elevatortalen": den korte tid, hvor du skal sige lige præcis nok til at skabe interesse og lyst til at høre mere. Det kan f.eks. være til jobsamtalen, eller det kan være, når du på besnærende vis skal fortælle om værdien af det, som du laver og det, som du kan!

Andre kalder det for ”personlig storytelling”: en kort fortælling, hvor du præsenterer af dig selv, dine kompetencer, din organisation/virksomhed eller en god idé.

På webinaret bliver du introduceret til salgspitching som et brugbart værktøj til at sælge dig selv og dine kompetencer.

Vi kommer bl.a. ind på:

  • Kend dit værd – adfærdsprofiler og overbevisninger
  • Personlig gennemslagskraft – sig det, du mener og men, det du siger
  • Storytelling – framing af den gode historie
  • Det tavse salg – kropssprog og kommunikation
  • Salgspitchet – den strukturerede tilgang

Anders NielsenOplægsholder er Anders Nielsen, Chefkonsulent hos IBC Innovationsfabrikken, Kolding. Han er cand. mag. i dansk og medievidenskab og har arbejdet professionelt med salg, ledelse og kommunikation i flere større internationale virksomheder.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Bibliotekarforbundet.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af BF. Det er gratis at deltage.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Den faglige elevatortale – sælg dig selv og dine kompetencer
17. maj 2018
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
13. maj 2018
218041

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk