Seniorgruppens sensommertur 2018 til Fyn: Hør - Herregård - Hurtige biler - Himmelsk kunst

Fristet? Så deltag i Seniorgruppens Sensommertur som i år går til Fyn.

Fyn er fin, men måske for ofte en ø, der blot fungerer som bindeled mellem Sjælland og Jylland, og det vil vi gøre noget ved. I samarbejde med Egon’s Rejsebureau har vi derfor forsøgt at tilrettelægge et program, så det både indeholder det, vi alle forventer af Fyn, men også med nye indslag, som man måske ikke umiddelbart kender til.

Så vi håber at programmet frister dig, og at vi ses fra tirsdag den 21. til torsdag den 23. august 2018.


PROGRAM

Tirsdag den 21. august. Tema: Afgang, fængslende kunst og fængslende oplevelse!
Der vil blive mulighed for påstigning i Høje Taastrup, Ringsted, Slagelse og Nyborg Station. Fra Nyborg kører vi til Restaurant Marinaen, der ligger smukt ved vandet i Kerteminde. Her får vi tre snitter inkl. en øl/vand. www.restaurant-marinaen.dk

Efter frokosten kører vi til Johannes Larsen Museet hvor vi får en rundvisning www.johanneslarsenmuseet.dk. Herfra kører vi til Arresten i Faaborg, hvor vi kan opleve hvordan det er at være fange, og hvad der sker med en når tremmedøren smækker i.

Efter indkvartering på Hotel Faaborg Fjord er der middag på hotellet.

Onsdag den 22. august. Tema: Kendt kunst, lidt motion og en herregård
Efter morgenmaden går vi til Faaborg Museum hvor vi ser og hører om de kendte fynske malere og vi ser også den nyere udstillingsbygning hvor der er skiftende udstillinger af moderne kunst. www.faaborgmuseum.dk. Efter rundvisningen er det muligt at fortsætte på egen hånd i museet eller gå en tur i Fåborg.

Kl. 12 mødes vi til frokost på Restaurant Tre Kroner. www.3-kr.dk.

Herefter kører vi til Broholm Slot hvor vi får en rundvisning og mulighed for at gå en tur i parken. www.broholm.dk Derfra kører vi mod Fåborg og er der stemning for det, kan der arrangeres en tur til Svanninge Bakker.

Festmiddag på hotellet.

Torsdag den 23. august. Tema: Det fængslende for både kvinder og mænd, samt mad og drikke at køre hjem på
Efter udtjekning kører vi mod Assens hvor vi besøger Strøjer Samlingen. Her ser og hører vi om både gamle biler, drømmebiler, sportsvogne og ikoniske biler. www.strojersamlingen.dk. I bus kører vi til Hørvævsmuseet hvm- krengerup.dk, hvor vi får en rundvisning og hører om hørproduktion og hørvævning.

Frokosten indtager vi på Brobyværk Kro. www.brobyvaerk-kro.dk.

Derfra kører vi til Gundestrup Mejeri og Bryghus www.mejeri-bryg.dk. Her får vi en rundvisning og mulighed for at smage på diverse fynske produkter.

Og så begynder vi så småt at tage afsked med Fyn og hinanden.


PRAKTISK

Pris: Kr. 3.725,- per person

Ved enkeltværelse et tillæg på kr. 475,-

Buskørsel, entréer, rundvisninger, måltider ekskl. drikkevarer er inkluderet i turprisen.

OBS Turen er ikke optimal for gangbesværede. Er man ikke selvhjulpen, kan man tilmelde en hjælper til fuld deltagerpris.

Tilmelding: Senest mandag den 28. maj til e-mail: Sensommertur2018@gmail.com.

Det er muligt at tilmelde en ledsager til turen.

OBS Der kan max. deltage 45 i turen. Så Først til mølleprincippet er gældende.

Ved tilmelding skal oplyses:
Navn, adresse, tlf.nr., e-mailadresse, hvilket opsamlingssted man ønsker at benytte, evt. specielle forhold fx diabetes, vegetar.

Ønske om enkeltværelse eller dobbeltværelse i givet fald med hvem.

Afbestillingsforsikring: Ønskes afbestillingsforsikring skal dette oplyses ved tilmeldingen. Forsikringen dækker afbud på grund af akut sygdom hos rejsedeltageren eller dennes rejseledsager eller nærmeste pårørende. Præmien er 7% af rejsens pris og vil blive opkrævet af Egon’s Rejsebureau sammen med depositum.

Forbehold: Seniorgruppens bestyrelse og Egon’s Rejsebureau tager forbehold for ændringer i programmet.

Gennemførelse af turen er betinget af minimum 35 personer. Umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb udsendes besked om turens gennemførelse.

Ved gennemførelse oplyses betalingsbetingelser.

Med venlig hilsen
Seniorgruppens Bestyrelse/Ellen Warrer Bertelsen og Merete Riis

Har du spørgsmål, kan du ringe til MR: tlf.: 25478708 eller mail: mhriis@image.dk eller til EWB 30285917 eller mail: ewarrerb@gmail.dk.

Seniorgruppens sensommertur 2018 til Fyn: Hør - Herregård - Hurtige biler - Himmelsk kunst
21. - 23. august 2018
Kl.
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
218057

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk