Gå-hjem møde: Kom godt i gang med Jupyter notebooks

Jupyter notebooksJupyter Notebooks er en Open Source web applikation. Med Jupyter har du mulighed for at skabe og dele dokumenter, der indeholder både tekst, visualiseringer og kode.

Du kan bruge Jupyter til at rense dine data, modeller dine data, visualisere dine data og meget mere. Introduktionen til Jupyter er for begyndere, og den handler om glæden ved at lege med data! :-)

Vi starter med en introduktion til data science og Jupyter – hvad er de? Hvorfor burde man beskæftiger sig med sådan noget? Hvad kan de?

Derefter dykker vi ned i nogle real-world data science eksempler, hvor det er muligt selv at lege og eksperimentere med data. Disse viser, hvordan lånerdata fra bibliotekerne kan bruges til litterær inspiration, udforskning af genre, og forbedring af metadata.

Instruktør: RasmusErik Voel Jensen, Independent computer scientist and software developer. Læs mere på solsort.com.

Forplejning: Naturligvis byder vi på sandwich og noget at drikke. Ved tilmeldingen, skriv gerne om du er vegetar, eller der er andre kostvaner vi skal tage hensyn til.

Deltagergebyr:

  • Gratis for medlemmer af Data Science Faggruppen
  • For andre medlemmer af BF: koster det 150 kr for ikke medlemmer

Der er plads til 20 deltagere.

Arrangør: Data Science Faggruppen under Bibliotekarforbundet.

Gå-hjem møde: Kom godt i gang med Jupyter notebooks
20. april 2018
Kl. 16.00 - 18.00
Digital Social Sience Lab (DSSL):
Det Samfundsvidenskabelige Fakultetsbibliotek
Gothersgade 140
1123 København K
BF-Medlem: 150,00
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
18. april 2018
218142

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk