Webinar: Skab en god 50+ karriere

Mange mennesker, som er 50+, oplever en identitetsforandring både i krop og sind. For nogle er seniorlivet meget langt væk. For andre er det lige om hjørnet. Lige meget hvor du er, så sker der en massiv forandring med dig i disse år. På dette webinar får du inspiration til, hvordan du kan skabe en ny identitet som 50+.

De fleste af os kan sagtens have et aktivt arbejdsliv, til vi er 70 år, og finde glæden ved at være til nytte for samfundet og for hinanden. Samtidig vil det for mange være værdifuldt at få inspiration til at planlægge resten af sit arbejdsliv.

På webinaret får du:

  • En fortælling om livet som 50+’er.
  • Redskaber til hvordan du kan anskue din egen identitet og træffe gode karrierevalg.
  • Et worksheet som du kan arbejde videre med efter webinaret.

Du vil få nogle konkrete redskaber til at forøge dine chancer for at få et job, som passer dig godt. Webinaret er bygget op omkring begrebet identitet og forståelse af egne karrieremuligheder som 50+.

Webinaret byder på både oplæg, refleksion samt introduktion til et par brugbare øvelser, som du får mulighed for at spørge ind til.

Kristine KarlshøjOplægsholder er Kristine Karlshøj, selvstændig konsulent, lederrådgiver, facilitator og procesdesigner. Hendes erfaring spænder vidt som både projektleder, underviser og leder, særligt inden for kultur- og teaterverdenen.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Bibliotekarforbundet.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af BF, men er målrettet dig, som er 50+. Webinaret er relevant både for dig, som er i arbejde, men ønsker at blive inspireret til en ny karriere, og for dig som p.t. er ledig og søger en ny karriere. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Webinaret er arrangeret af Bibliotekarforbundet.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Skab en god 50+ karriere
21. november 2018
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
18. november 2018
218187

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk