Morgenmøde for ledere: Intuition i ledelse

Hvornår har du som leder truffet en beslutning, som kun baserede sig på fakta? Er intuition et beslutnings- og ledelsesværktøj vi alle bruger uden nødvendigvis at vide hvordan og hvornår? Hvordan kan intuition bruges mere bevidst i forbindelse med ledelse?

I april 2002 sagde den daværende bestyrelsesformand for Novo Nordisk Mads Øvlisen i et telefoninterview:

”...i kraft af, at de mere emotionelle konkurrenceparametre får betydning og forandringshastigheden stiger, vil også de store virksomheder være nødt til at søge en mere intuitiv handlekraft. Intuition er en klar nødvendighed for lederen i fremtiden. Ofte er intuitionen det eneste, vi har til at opnå et mere komplet billede af situationen. Det er nemmere at relatere til beslutninger baseret på fakta, og udfordringen ligger derfor i at opnå en større accept af intuitionen i fremtiden."

På dette morgenmøde kommer Pauline Skov Poulsen med bud på, hvad intuition er, og hvordan man kan bruge intuitionen som en trænet del af ledelsesværktøjet.

Du vil få tips og tricks til, hvad du selv kan gøre for at skærpe dine intuitive evner, samt hvad der er forudsætningerne for at kunne at træffe hensigtsmæssige beslutninger på et intuitivt grundlag.

Der bliver også plads til erfaringsudveksling og diskussion af muligheder og begrænsninger i brugen af intuition i ledelse.

Pauline Skov PoulsenOplægsholder Pauline Skov Poulsen er sparringspartner for ledere, HR konsulent og ejer af firmaet Power and People.

Pauline har siden 2005 samarbejdet med ledere om at udvikle deres medarbejdere enkeltvis og i teams omkring trivsel, kommunikation og samarbejde især i forbindelse med organisatoriske forandringsprocesser. En særlig niche er desuden at rådgive omkring ”primadonnaledelse”, kunsten at få nøglemedarbejdere med stjernekompetencer til at lade sig lede og indgå i et arbejdsfællesskab med struktur og rammer.

Pauline er oprindelig uddannet cand. mag. i mentalitetshistorie og dansk sprog ved RUC og har taget en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut samt en 2-årig alternativ uddannelse i energi og intuition bl.a. i England.

Vi åbner dørene kl. 8.30 og serverer kaffe/te og en croissant, inden vi starter morgenmødet kl. 9.00.

Målgruppe: Arrangementet er forbeholdt ledere, altså medlemmer som har ledelsesansvar.

Deltagergebyr: Det er gratis at deltage (Morgenmødet er kun åbent for medlemmer, som er ledere).

Arrangør: Arrangementet er en del af rækken af Morgenmøder for ledere under titlen 'Inspiration og værktøjer til dig som er leder'.

Arrangørerne bag Morgenmøder for ledere

Møderækken er arrangeret af Bibliotekarforbundet i samarbejde med DM (Dansk Magisterforening), Dansk Psykolog Forening, Den Danske Dyrlægeforening, JA, ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), FAOD (Forbundet Arkitekter og Designere), Dansk Journalistforbund og Forbundet Kommunikation og Sprog.

Morgenmøde for ledere: Intuition i ledelse
11. oktober 2018
Kl. 9.00 - 11.00
Akademikertårnet:
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
27. september 2018
218188

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk