BF-netværk på tværs: Netværk for læring og undervisning (vest)

BF tilbyder dig et professionelt netværk på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, styret af en professionel facilitator og hele vejen igennem understøttet af BF. Det nye ”Netværk for læring og undervisning” udbydes både i øst med base i København og vest med base i Aarhus, hvor I mødes til 7 møder fra oktober 2018 til april 2019.

Netværket mødes i alt 7 gange over en periode på 7 måneder. Første gang til en hel dags kickoff, mens øvrige møder er af en halv dags varighed.

De fire første møder faciliteres af en professionel facilitator, som sikrer, at I er klædt på til selv at køre netværket videre på de resterende tre møder – og måske også, når forløbet er slut.

Netværket består af 10 til 18 deltagere ansat i offentlige eller private virksomheder. Det er målet, at netværket bliver bredt sammensat med deltagere på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, så viden og synergi kan udnyttes optimalt.

BF har booket lokale til de første to netværksmøder, hvor vi også sørger for forplejningen. Tid og sted er sat for de næste fem netværksmøder, så du skal bare sætte kryds i kalenderen. Men hér tager netværksgruppen på besøg hos hinanden og mødes forskellige steder og sørger selv for forplejningen.

Mødedatoer for ”Netværk for læring og undervisning (vest)”:

 • Tirsdag den 9. oktober 2018 kl. 10.00 – 16.00 i Studenterhusfondens lokaler, Fredrik Nielsens Vej 2 - 4, 8000 Århus C
  (Kick-off-møde med facilitator)
 • Fredag den 16. november 2018 kl. 10.00 – 13.00 i Studenterhusfondens lokaler, Fredrik Nielsens Vej 2 - 4, 8000 Århus C
  (Med deltagelse af facilitator)
 • Tirsdag den 11. december 2018 kl. 10.00 – 13.00
  Netværksdeltagere finder et sted til afholdelse af mødet.
  (Med deltagelse af facilitator)
 • Onsdag den 9. januar 2019 kl. 10.00 – 13.00
  Netværksdeltagere finder et sted til afholdelse af mødet.
  (Med deltagelse af facilitator)
 • Tirsdag den 5. februar 2019 kl. 10.00 – 13.00
  Netværksdeltagere finder et sted til afholdelse af mødet.
  (Selvorganiseret af netværket)
 • Onsdag den 6. marts 2019 kl. 10.00 – 13.00
  Netværksdeltagere finder et sted til afholdelse af mødet.
  (Selvorganiseret af netværket)
 • Torsdag den 4. april 2019 kl. 10.00 – 13.00
  Netværksdeltagere finder et sted til afholdelse af mødet.
  (Selvorganiseret af netværket)

Netværket er målrettet:
Alle BF-medlemmer, ansat i offentlige eller private virksomheder, som arbejder med en eller anden form for læring og undervisning og som derfor er i stand til at kunne bidrage fagligt til netværket.

Netværket består af 10 til 18 deltagere. Det er målet, at netværket bliver bredt sammensat med deltagere på tværs af arbejdspladser, sektorer, opgaver og kompetencer, så viden og synerenergi kan udnyttes optimalt.

Facilitator for netværk er Jesper Mathisen, underviser, Kaospilot & HD(O). Jesper har bl.a. tidligere arbejdet for Mannaz og som chefkonsulent i KL med fokus på bl.a. ledernetværk, projektledelse og uddannelse af interne konsulenter som proceskonsulenter. Jesper har stor erfaring som facilitator af netværk for bl.a. Udenrigsministeret. Han har som professionel facilitator, ekspert inden for læring, underviser og projektleder opbygget en stor værktøjskasse af øvelser, læringsmetoder og personlige kompetencer, som han med entusiasme deler ud af.

Deltagerpris:
Som en introduktionspris koster det kun 1.000 kr, som inkluderer 7 netværksmøder med forplejning de to første gange, understøttelse af professionel facilitator ved de første fire møder og bistand fra BF hele vejen gennem netværksforløbet. Medlemsskabet af netværket er personligt og kan således ikke videregives til en kollega.

Din tilmelding er bindende, når tilmeldingsfristen er nået.

OBS!
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig. Hvis du er offentligt ansat, skal du oplyse EAN-nummer ved tilmeldingen - ellers faktureres deltagergebyret til din privatadresse.

Hvad forpligter du dig til?
Du forpligter dig til at deltage i det første og andet møde i netværket samt til at kunne deltage i minimum fem af de syv møder, som forløbet består af. Hvis du med andre ord melder afbud for tredje gang til et netværksmøde, er det ensbetydende med, at du melder dig ud af netværket.

Har du spørgsmål...
...til "BF-netværk på tværs", så kontakt Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i BF, på nb@bf.dk eller tlf. 38 38 06 32, eller Lone Rosendal, specialkonsulent i BF, på lr@bf.dk eller tlf. 38 38 06 15.

Arrangør:
”Netværk for læring og undervisning” udbydes og afholdes af BF.
BF

BF-netværk på tværs: Netværk for læring og undervisning (vest)
9. oktober 2018
Kl.
Studenterhusfondens lokaler:
Fredrik Nielsens Vej 2 - 4
8000 Århus C
BF-Medlem: 1.000,00
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
1. oktober 2018
218190

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk