Lynkursus: Kom godt i gang med InDesign (København) AFLYST

  • Kurset er desværre aflyst pga. for få tilmeldinger.

Adobe IndesignAdobe InDesign et alsidigt og professionelt design- og layoutværktøj til at producere af dokumenter til print og digitale løsninger. På dette lynkursus kommer du godt fra start og får du et grundlæggende kendskab til programmets brugergrænseflade, menuer og paletter og lærer lidt om de grundlæggende grafiske principper.

Du lærer InDesigns vigtigste funktioner at kende. Vi gennemgår værktøjspanelet, hvordan du bygger en annonce eller brochure op fra bunden, hvordan du formaterer teksten på den mest effektive måde samt placerer billeder i dokumentet.

Lær også hvordan du tjekker dit dokument for fejl, og hvordan du opretter fejlfrie PDF-filer.

Du får også et par gode tips til, hvordan du arbejder med det designmæssige, og hvor du kan finde inspiration til de kreative opgaver.

Undervisningen afholdes som en vekslen mellem teori og praktiske øvelser.

Alle deltagere får tilsendt kursusbevis og kursusmateriale efter kurset.

Kåre Bjørn JensenUnderviser på kurset er Kåre Bjørn Jensen, udlært grafiker, Adobe Certified Expert og Adobe-underviser siden 2000. Kåre er chefkonsulent og indehaver af kursusvirksomheden Intellia.

Målgruppe: Kurset henvender sig til dig, der har brug at komme i gang med at arbejde mere professionelt med layout og med at opbygge og redigere publikationer. Lige fra opgaver, brochurer og nyhedsbreve til kataloger og bøger.

Der stilles ikke krav til dine forkundskaber i InDesign.

Alle medlemmer af BF er velkomne. Maks. ca. 20 deltagere (kurset gennemføres med minimum 10 deltagere).

Medbring selv din bærbare computer og InDesign:
Du skal selv medbringe en bærbar computer med Adobe InDesign installeret inden kursusstart. Vi kan altså ikke stille computer og program til rådighed.

Du kan downloade en gratis testversion af Adobe InDesign CC2018 (på kurset undervises i den danske version) hos Adobe. Du har 8 dages testtid, når du har installeret prøveversionen, så du skal først downloade testversionen lige før kursusdagen. For at downloade prøveversionen kræver det, at du opretter et gratis Creative Cloud-medlemskab og installerer Creative Cloud-computerappen.

Bemærk at på linket henter du først Adobe Creative Cloud desktop app’en. Dernæst begynder app’en automatisk at hente den danske version af InDesign.

Deltagergebyr:

  • For studentermedlemmer af BF: Gratis
  • For ledige medlemmer af BF: Gratis
  • For andre medlemmer af BF: 395 kr.

Hvis du som studerende endnu ikke er medlem af BF, kan du blive studentermedlem for kun 29 kr. om måneden.

OBS!
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig.
Hvis du er offentligt ansat, skal du oplyse EAN-nummer ved tilmelding - ellers faktureres deltagergebyret til din privatadresse.


Arrangør: Bibliotekarforbundet.

Lynkursus: Kom godt i gang med InDesign (København) AFLYST
28. november 2018
Kl. 13.00 - 17.00
Akademikertårnet:
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: 395,00
Studerende: Gratis
Ledig: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
13. november 2018
218222

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk