Gå-hjem-møde: Gør dine relationer til dit guld

Hvordan opbygger du dit netværk og din troværdighed - så dine relationer begynder at arbejde for dig? Ny forskning viser, at vores netværk enten bliver for snævre eller for uoverskuelige, og at de ofte er baseret på en uhensigtsmæssig sammensætning. Derfor skal vi have sat mål for hvad vores netværk skal bruges til og hvem der hører til i vores kernenetværk - så vi kan øge fokuseringen på det, vi gerne vil opnå med vores relationer. 

Relationer opbygges gennem troværdighed - men hvordan opbygger vi den gode kontakt og troværdighed? Også her kommer den nye forskning os til gode, fordi den peger på, at vores attitude betyder 60-93% af hele kommunikationen. Vi snakker altså mere med kroppen og ansigtet – end vi lige forstiller os. Heldigvis har vi viden, der fortæller, hvad der, i det non-verbale-sprog, virker godt i forskellige situationer.

Indhold:

  • Hvorfor har vi det svært med netværk?
  • Hvordan omstrukturerer vi – så det bliver mere effektivt og mindre tidskrævende?
  • Hvordan bruger jeg min attitude bedst muligt – når jeg gerne vil skabe gode relationer til andre mennesker: på arbejdspladsen, i mødet med borgerne, ved faglige møder, jobsøgning, ved oplæg osv.

Workshoppen er fyldt med eksempler – og deltagerne deltager aktivt.

Oplægsholder: Simone Lemming Andersen er journalist, cand.phil. og tidligere Tv-talkshowvært i DR. Desuden er hun forfatter til den internationale bestseller ”The Networking Book”, som lige er oversat til dansk. Se mere på: Strategisk.dk

Målgruppe: Alle medlemmer af BF er velkomne - deltagelsen er gratis.

Arrangør: Privatgruppen og Statsgruppen.

Gå-hjem-møde: Gør dine relationer til dit guld
21. november 2018
Kl. 17.00 - 20.00
Bibliotekarforbundet, Akademikerhuset:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
14. november 2018
218223

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk