Bibliotekerne formidler gennem podcasts

Bibliotekerne producerer podcasts, som er med til at fremme formidling, læselyst og meget andet. BF er med på standen "Danmarks Biblioteker" på BogForum, hvor du kan møde en række podcastere fra bibliotekerne, som sætter fokus på lyrik, børnelitteratur og musik.

Interessen for podcasts vokser og vokser, og for både børn, unge, voksne og ældre er det en måde at dykke ned i universer af viden og fællesskaber. Der er mange formidlingsmuligheder med podcasts – og det har bibliotekerne også taget til sig. Her bliver bibliotekaren og biblioteksformidleren producent i et format, som på bedste vis understøtter bibliotekets formidling og er med til at inspirere til læselyst og pirrer til brugernes nysgerrighed efter viden om nye emner.

På Bogforum 2018 har vi inviteret Maria Louise Christensen, formidler ved Silkeborg Bibliotekerne, Julie Arndrup, børnebibliotekar ved Københavns Biblioteker, og Anya Mathilde Poulsen, musikbibliotekar ved Roskilde Bibliotekerne til en samtale med BF’s formand, Tine Segel, som moderator.

Anya Mathilde Poulsen tager her udgangspunkt i Roskilde Bibliotekernes podcast, ”Lydspor”, som introducerer genrer, kunstnere og albums inden for både rock, klassisk og jazz musik.

Julie Arndrup står bag ”Børnebogcast” fra Københavns biblioteker, en podcast til forældre der savner inspiration til hvad deres børn selv kan læse og til højtlæsning.

Maria Louise Christensen kan fortælle om "LYT", et projekt fra Silkeborg Bibliotekerne, der skal munde ud i en podcast, som bringer læseren tættere på lyrikken.

Bibliotekarforbundet deltager på standen "Danmarks Biblioteker" (Stand C3-003A) på BogForum 2018.

Alle BF’s medlemmer og alle andre interesserede er meget velkomne til kigge forbi standen for at være med og for at få en snak med BF's formand, Tine Segel.

BogForum

Læs mere på www.bogforum.dk for information om entrépriser, åbningstider, program m.m.

Bibliotekerne formidler gennem podcasts
26. oktober 2018
Kl. 15.15 - 15.45
Bella Center:
Center Boulevard 5
2300 København S
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Gratis
218236

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk