Gå-hjem-møde: Statsgruppens julearrangement - Besøg på Biblioteket på Ny Carlsberg Glyptotek- VENTELISTE

Bibliotekarforbundets Statsgruppe indbyder til det årlige Julearrangement som i år vil foregå på Ny Carlsberg Glyptoteks bibliotek.

Ny Carlsberg Glyptotek, Biblioteket er et af Danmarks ældre og meget traditionsrige forskningsbiblioteker. Biblioteket har en lang tradition for, at en af inspektørerne både leder og tager sig af den daglige drift på biblioteket, men med en ny ledelse med øje for bibliotekarens kompetencer blev den første bibliotekar ansat i slutningen af 2017, og den første praktikant fra Institut for Informationsstudier startet i september 2018.

Kom og se den smukke læsesal (C. Harild, 1925) og biblioteksudvidelse (Dissing & Weitling, 1994) i nordens førende forskningsbibliotek inden for klassisk arkæologi med en stor bog- og tidsskriftssamling med over 50.000 materialer. Vil vi få vist bl.a. den håndskrevne ”Fortegnelse over Bogsamlingen” fra 1905, en fortegnelse som stadig føres i dag. Der vil også blive fortalt om de mange udfordringer på et bibliotek mellem tradition og fornyelse. Ny Carlsberg Glyptotek, Biblioteket glæder sig til at se en masse bibliotekarer med interesse i historiske institutionsbiblioteker.

Efter mødet er der mulighed for at tage på en nærliggende café, hvor der vil blive serveret lidt mad. Du skal selv betale for drikkevarer./p>

Du skal ved tilmeldingen angive, om du deltager i cafebesøget.

Målgruppe: Arrangementet er åbent for alle medlemmer af BF. Deltagelsen er gratis (på nær drikkevarer på cafébesøget).

Arrangør: Statsgruppen.

Gå-hjem-møde: Statsgruppens julearrangement - Besøg på Biblioteket på Ny Carlsberg Glyptotek- VENTELISTE
6. december 2018
Kl. 16.30 - 18.15
Ny Carlsberg Glyptotek:
Dantes Plads 7
1556 København V
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
27. november 2018
218243

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk