PFA 55+ kursus: Du begynder at kunne se slutningen på arbejdslivet (Kolding)

Du begynder at interessere dig mere indgående for din pensionsopsparing, nu hvor tidspunktet for pension så småt nærmer sig. Du vil gerne vide, om din opsparing er på rette spor. Og du har stadig god mulighed for at justere på opsparingen og evt. sætte en ekstra spurt ind.

På kurset får du et overordnet overblik over elementerne i en pensionsopsparing og anbefalinger til, hvordan du kan tilpasse din pensionsøkonomi.

Vi kigger også på, hvordan du får mest ud af dine resterende år på arbejdsmarkedet – og på hvordan du begynder at forberede dig på at skulle på pension.

Afslutningsvis gennemgår vi også reglerne for, hvad der arvemæssigt sker med hhv. pensionsopsparinger og andre  værdier, hvis du går bort. Og giver dig input til, hvordan du selv kan påvirke udfaldet f.eks.via et testamente eller en begunstigelseserklæring.

Program for dagen:

Kl. 08.30

Morgenkaffe

Kl. 08.45

Optimer din pensionsopsparing
ved pensionsrådgiver PFA Pension

Kl. 12.00

Frokost

Kl. 12.45

Trivsel i senkarrieren
ved konsulent PFA Pension

Kl. 15.00

Arv, testamente, begunstigelser og fremtidsfuldmagter
ved pensionsrådgiver PFA Pension

Kl. 16.00

Afslutning på dagen

Målgruppe: Kurset er for dig, der forventer at have et stykke tid, cirka 3 til 15 år tilbage på arbejdsmarkedet. Du er nok et sted mellem 55 og 65 år gammel.

Tilmelding: Du tilmelder dig direkte til PFA på denne side https://pfa.dk/privat/til-dig-over-halvtreds/paa-vej-mod-pension/ Du kan her vælge, hvilket kursus du vil deltage i.

OBS! Notér venligst: "Friplads" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Arrangør: PFA Pension i samarbejde med Bibliotekarforbundet.

PFA 55+ kursus: Du begynder at kunne se slutningen på arbejdslivet (Kolding)
8. maj 2019
Kl. 8.30 - 16.00
Scandic Kolding:
Kokholm 2
6000 Kolding
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
219048

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk