PFA 55+ kursus: Du holder snart op med at arbejde (Hørsholm)

Du begynder nu for alvor at interessere dig for detaljerne omkring planlægning af din pensionsøkonomi. På nuværende tidspunkt har du nok indbetalt det, som du kan, på din opsparing, så nu handler det om at få styr på udbetalingerne. Du vil med andre ord sikre dig, at du får mest muligt ud af dine penge.

Herudover får du også anbefalinger til, hvordan du stopper på arbejdsmarkedet på en god måde – og til hvordan du forbereder dig på at gå på pension og få al tiden for dig selv.

Afslutningsvis gennemgår vi også reglerne for, hvad der arvemæssigt sker med hhv. pensionsopsparinger og andre  værdier, hvis du går bort. Og giver dig input til, hvordan du selv kan påvirke udfaldet f.eks.via et testamente eller en begunstigelseserklæring.

Program for dagen:

Kl. 08.30

Morgenkaffe

Kl. 08.45

Planlæg din pensionsøkonomi
ved pensionsrådgiver PFA Pension

Kl. 12.00

Frokost

Kl. 12.45

Forbered din pensionstilværelse
ved konsulent PFA Pension

Kl. 15.00

Arv, testamente, begunstigelser og fremtidsfuldmagter
ved pensionsrådgiver PFA Pension

Kl. 16.00

Afslutning på dagen

Målgruppe: Kurset er for dig, der har besluttet – eller er tæt på at beslutte – at du snart holder op på arbejdsmarkedet, dvs. indenfor max. 3 år.

Tilmelding: Du tilmelder dig direkte til PFA på denne side https://pfa.dk/privat/til-dig-over-halvtreds/taet-paa-pension/  Du kan her vælge, hvilket kursus du vil deltage i.

OBS! Notér venligst: "Friplads" i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Arrangør: PFA Pension i samarbejde med Bibliotekarforbundet.

PFA 55+ kursus: Du holder snart op med at arbejde (Hørsholm)
7. marts 2019
Kl. 8.30 - 16.00
Søhuset Hørsholm:
Venlighedsvej 10
2970 Hørsholm
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
219049

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk