Privatgruppens Generalforsamling 2019 med medlemsmødet "Mød en Hacker"

Privatgruppen i BF afholder generalforsamling og medlemsmøde i Akademikertårnet på Frederiksberg lørdag den 2. februar 2019 fra kl. 10 til 13.

Program

10.00 - 10.30 Brunch med bobler
10.30 - 12.00 Mød En Hacker – medlemsmøde med IT-sikkerhedsnørden Keld Norman
12.00 - 13.00 Privatgruppens Generalforsamling 2019

Mød en Hacker - medlemsmøde 2. februar 2019

Medlemsmøde: Mød En Hacker
Vi risikerer alle at blive udsat for hackerangreb. Store virksomheder som Mærsk og Sony har oplevet at bliver lagt ned af it-kriminelle, og senest har hundredevis af tyske politikere, kunstere og journalister fået lagt deres personlige oplysninger frit frem på nettet.

Keld Norman, IT-sikkerhedsnørd kendt fra bl.a. So Ein Ding deler ud af sin viden om, hvordan hackere kan tilgå data og it-systemer bag om ryggen på brugerne. Han demonstrerer de nyeste hacker-metoder med virkelige eksempler på, hvordan du og jeg bliver snydt af it-kriminelle. Du får gode råd og tricks til, hvordan du bedre kan sikre dig - både privat og på jobbet.

Alle medlemmer af BF er velkomne til at deltage i medlemsmødet.


Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, skal være Privatgruppens bestyrelse i hænde senest 4 uger før generalforsamlingen, det vil sige senest den 5. januar 2019.

Kandidater til bestyrelsen er meget velkomne. Vil du vide mere om, hvad det indebærer at være med i Privatgruppens bestyrelse, er du velkommen til at kontakte Privatgruppens formand, Matthias Eiriksson, på eirixon@gmail.com.

Målgruppe: Alle medlemmer af BF er velkomne til brunch og til medlemsmøde "Mød en hacker". Generalforsamlingen er dog kun åben for medlemmer af Privatgruppen.

Pris: Det er gratis at deltage.

Arrangør: Privatgruppen i BF.

Privatgruppens Generalforsamling 2019 med medlemsmødet "Mød en Hacker"
2. februar 2019
Kl. 10.00 - 13.00
Akademikertårnet:
Lindevangs Allé 2
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
27. januar 2019
219070

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk