Webinar: Ud med punktopstilling og ind med skarpe og visuelle præsentationer – formidling med PowerPoint

De fleste af os har været til møder, foredrag eller undervisning, hvor oplægsholderen har vist PowerPoint-slides med masser af tekst. Undersøgelser viser, at vi har meget svært ved både at læse og lytte samtidig. Mange gode oplæg bliver forstyrret af dårligt komponerede og overfyldte slides. Webinaret henvender sig til dig, der gerne vil have strammet op på dine præsentationer.

Vi har fokus på, hvordan du formidler tydeligt med PowerPoint som redskab. Du får inspiration til, hvordan du kan ’tænke ud af boksen’ og med grafiske virkemidler og teknikker understrege dine pointer.

På webinaret gennemgår vi enkle og direkte anvendelige principper for komposition, tilpasning af billeder og valg af farver og grafik – alt sammen noget, der kan understøtte dit budskab. Her er nogle af de spørgsmål, som du kan få svar på:

  • Hvad kan øjet godt lide at se på?
  • Hvordan fremstiller jeg slides med klare budskaber og pointer?
  • Hvilke teknikker bruger jeg til at reducere antallet af ord på slides?
  • Hvordan finder jeg farver, der passer godt sammen?

På webinaret møder du to oplægsholdere:

Anna Falcon, grafisk designer, har i 20 år arbejdet med projektering og udførelse af grafiske opgaver. Hun underviser og udvikler logoer, layouter bøger, leverer grafik til udstillinger og e-læring.

Charlotte Cederstrøm, e-learnings udvikler, lærer og Master i Computermedieret Kommunikation. Charlotte er direktør i firmaet IT Univers. Hun har undervist og arbejdet med didaktik samt udvikling af læringsforløb i mere end 20 år. Charlotte er desuden certificeret Microsoft Office Specialist i PowerPoint.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i BF.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af BF. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Bibliotekarforbundet (BF).


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Ud med punktopstilling og ind med skarpe og visuelle præsentationer – formidling med PowerPoint
15. maj 2019
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
12. maj 2019
219122

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk