Morgenmøde: Hvad er Big Data, og hvordan får du succes med Big Data?

Hvad er Big Data egentlig? Hvordan kommer du og din organisation ud af det digitale vadested? Hør hvad der skal til, for at organisationen eller virksomheden skaber værdi med de mange data og samtidig opnår effekt med teknologiinvesteringerne.

Big Data er et af tidens store buzzword. Men Big Data er blot et nyt navn for den eksplosive vækst i ”normale” data, der findes i transaktioner og relationer med kunder eller brugere, kombineret med data fra sociale medier og Internet of Things (IoT), som samlet set kan skabe gensidig værdi.

Vi starter med at få en definition af begrebet Big Data for at sikre, at vi alle taler samme sprog og har den samme forståelse.

Gennem små cases og eksempler fortsætter vi med at arbejde med tankesættet hos de ledere og medarbejdere, der skal arbejde med Big Data i hverdagen. Vi ser på de fire forskellige mindsets, som en person kan have, og hvordan det påvirker strategi og det daglige arbejde. Vi ser bl.a. på gabet mellem den enkelte medarbejders mindset og organisationens strategi. Hvilke konsekvenser har dette?

I mange organisationer er der allerede investeret store beløb i ny teknologi, men ofte uden den forventede effekt. I foredraget får du opskriften på, hvordan man kan hjælpe ledere og nøglemedarbejdere til at skabe forbindelse mellem teknologi og forretning og dermed sikre værdiskabelsen.

Per Østergaard JacobsenOplægsholder er Per Østergaard Jacobsen, ekstern lektor & projektleder ved CBS, Direktør i konsulentvirksomheden Efficiens. Per Østergaard Jacobsen er bl.a. medforfatter til bogen "Disrupt dit mindset og få succes med Big Data" (DJØF Forlag, 2017). Se mere på efficiens.nu.

Dørene bliver åbnet kl. 8.30, hvor der serveres kaffe/te og en croissant, inden selve morgenmødet starter kl. 9.00.

Målgruppe: Alle medlemmer er velkomne. Deltagelsen er gratis.

Arrangør: Morgenmødet er arrangeret af ATO (Ansatte Tandlægers Organisation), Den Danske Dyrlægeforening, JA og Bibliotekarforbundet.

Forskningens DøgnArrangementet er en del af Forskningens Døgn, en landsdækkende videnskabsfestival, der finder sted fra den 24. til den 30. april 2019.


Da morgenmødet afholdes i samarbejde mellem en række organisationer, er det nødvendigt, at vi oplyser dit navn og arbejdssted til den arrangerende organisation. Dermed udveksler vi også oplysning om dit fagforeningsmedlemskab. Ved din tilmelding giver du tilladelse til, at vi kan udveksle disse oplysninger. Oplysningerne udveksles udelukkende med den arrangerende organisation og slettes af denne efter morgenmødet er afholdt. Du kan til enhver tid trække dit tilsagn tilbage i form af at framelde dig morgenmødet.


Morgenmøde: Hvad er Big Data, og hvordan får du succes med Big Data?
30. april 2019
Kl. 9.00 - 11.00
Akademikerhuset:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
22. april 2019
219141

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk