Lynkursus: Kom godt i gang med Excel

Excel er et fantastisk værktøj, hvis du arbejder med tal i enhver sammenhæng, f.eks. når du skal arbejde med og filtrere data, til registreringer og beregninger. Knæk koden og kom godt i gang med at bruge Excel effektivt på dette lynkursus, som giver dig en god introduktion til regneark og til de mest gængse og brugte funktioner i Excel.

På dette praktiske Excel-kursus får du en grundlæggende forståelse for, hvad regneark kan bruges til. Vi starter med at se på brugergrænsefladen i programmet og bliver introduceret til de mest brugte værktøjer. Vi sætter også fokus på, hvordan du kan skabe orden og overskuelighed, der kan lette og understøtte dit arbejde.

På kurset bliver du bl.a. undervist i:

  • Brugergrænsefladen i Excel og hvordan du kan tilrette programmets brugerflade til dit eget brug.
  • Hvordan et regneark er opbygget
  • Formler og funktioner
  • Formatering af tal, datoer, kanter, streger m.m.
  • Præsentation af data
  • Oprettelse og redigering af diagrammer
  • Arbejdet med store datamængder

Undervisningen veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Undervejs serverer vi kaffe/te, et stykke kage og vand.

Alle deltagere får kursusbevis efter kurset.

Kåre Bjørn JensenUnderviser på kurset er Kåre Bjørn Jensen, Chefkonsulent, Intellia. Kåre har arbejdet i mediebranchen siden 1995, og som underviser og konsulent siden 2000, hvor han blandt meget andet holder kurser i Excel, PowerPoint, Word og Outlook.

Målgruppe: Lynkurset er et grundlæggende kursus, som henvender sig til alle, der på studiet eller i sit daglige arbejde ønsker at komme i gang med at arbejde med Microsoft Excel og som vil have kendskab til de grundlæggende faciliteter og muligheder til udarbejdelse af regneark.

Alle medlemmer af Bibliotekarforbundet er velkomne. Maks. ca. 20 deltagere (kurset gennemføres med minimum 10 deltagere).

Medbring selv din bærbare computer med Excel installeret:
Du skal selv medbringe en bærbar computer, som kan komme på trådløst netværk. På computeren skal du installeret den version af Microsoft Excel, som du arbejder i. Vi stiller altså hverken PC eller software til rådighed på kurset.

Hvilket Excel-versioner undervises der i?:
Undervisningen tager udgangspunkt i Version 2016 til Windows, men 2013- og 2010-versionerne vil også kunne bruges. Kurset er således primært målrettet Windows-brugere. Arbejder du på Mac, vil der er være ting i både brugergrænseflade og funktioner, som vil være anderledes end det, der undervises i. Du vil dog alligevel kunne få udbytte af at deltage i kurset.

Deltagergebyr:

  • For studentermedlemmer af BF: Gratis
  • For ledige medlemmer af BF: Gratis
  • For andre medlemmer af Bibliotekarforbundet: 395 kr

OBS!
Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig.
Hvis du er offentligt ansat, skal du oplyse EAN-nummer ved tilmelding - ellers faktureres deltagergebyret til din privatadresse.

Arrangør: BF.

Lynkursus: Kom godt i gang med Excel
25. september 2019
Kl. 13.00 - 17.00
Akademikerhuset:
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
BF-Medlem: 395,00
Studerende: Gratis
Ledig: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
10. september 2019
219148

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk