Webinar: Skriv en ansøgning der får dig til samtale!

Din ansøgning skal handle om fremtiden. Så forøger du mulighederne markant for at komme til samtale. Måske har du ikke lyst til at sælge dig selv men alligevel vise, hvad du kan i din ansøgning? Så bør du deltage i dette webinar, hvor du vil få praktiske eksempler og inspirerende ideer, der giver dig de bedste forudsætninger for at søge opslåede stillinger.


Datoen for webinaret er blevet ændret fra onsdag 22. maj (som først annonceret) til nu tirsdag den 21. maj 2019.


På webinaret lærer du at:

  • Forstå hvordan ansættelsesprocessen forløber
  • Ringe på stillingsopslaget for at få den viden, du skal bruge til din ansøgning
  • Skrive en en fremadrettet ansøgning, der får dig til samtale
  • ...og meget, meget mere...

Webinaret tager udgangspunkt i, hvordan andre har haft succes med at søge opslåede stillinger, og hvordan et ansættelsesudvalg vælger kandidater. Du vil gennem konkrete ideer finde din egen vej til et succesfuldt forløb og via effektive værktøjer og simple strategier være i stand til at føre det ud i livet.

Ricki NielsenOplægsholder er jobsøgningsekspert Ricki Nielsen, som løbende indsamler viden gennem sit store rekrutteringsnetværk og de tusindvis af jobsøgende, han møder hvert år. Læs mere om Ricki Nielsen på bf.dk/JobOgKarriere/Jobsoegning eller www.rickinielsen.dk.

Vært ved webinaret er Niels Bergmann, udviklingskonsulent og arrangementsansvarlig i Bibliotekarforbundet.

Målgruppe: Webinaret er åbent for alle medlemmer af BF. Det er gratis at deltage.

Arrangør: Webinaret er arrangeret af BF.


OBS! I dette webinar deltager du anonymt, så de andre deltagere ikke kan se dit navn under webinaret.


Sådan deltager du i webinaret:
Du kan deltage via din computer eller via en tablet eller smartphone med Adobe Connect app installeret.

Deltager du via PC eller Mac, skal du bare have webadgang via en browser.

Deltager du via tablet eller smartphone, skal du før webinaret have downloadet Adobe Connect Mobile via App Store eller Google Play.

Kort før webinaret starter, sender vi dig på den mailadresse, som du har angivet ved din tilmelding, et link til møderummet.

Du kan gå ind i møderummet ca. 30 minutter før, webinaret starter. Vi anbefaler, du er inde senest 10 minutter før, så du kan nå at sikre dig, at du har god lyd.

Du kan deltage aktivt i webinaret ved at være med på chatten undervejs. Her kan du skrive kommentarer, spørgsmål og videndele med de andre webinardeltagere.

Webinaret, inkl. chatten, bliver optaget, så du og andre medlemmer kan se og høre det efterfølgende.


Hvad er et webinar?
Et webinar hos BF er et live oplæg, hvor du møder en underviser/oplægsholder og andre webinar-deltagere på nettet via din computer, tablet eller smartphone. Du hører underviseren og ser slides og evt. video. Undervejs kan du chatte med de andre deltagere og stille spørgsmål til underviseren og dermed deltage aktivt og påvirke, hvad I kommer ind på. Du behøver blot en computer, tablet eller smartphone, et par højtalere eller måske endnu bedre et par høretelefoner og endelig en nogenlunde god internetadgang, så kan du være med.

Webinar: Skriv en ansøgning der får dig til samtale!
21. maj 2019
Kl. 9.00 - 10.00
:
BF-Medlem: Gratis
Ikke-medlem: Kun for medlemmer
15. maj 2019
219152

Tilmeldinger modtages efter tilmeldingsfristens udløb såfremt der stadig er ledige pladser. Kontakt Bibliotekarforbundets arrangementsafdeling på arrangementer@bf.dk