BF inviterer til gå-hjem-møderne: Stress og personlighed – grænselandet mellem sårbarhed og robusthed

Alle får stress, hvis de overbelastes, arbejder for meget eller sover for lidt. Alle! Men forskellen i personlighed har betydning for, hvor lille eller stor en belastning, der skal til, før der udløses en stressrespons. BF inviterer alle medlemmer til gå-hjem-møde i både Købennavn og Aarhus, hvor stressekspert Thomas Milsted gør os klogere på sammenhængen mellem stress og personlighed.

På-hjem-møderne kommer vi bl.a. ind på:

  • Personlighed og stress - hvordan hænger det sammen?
  • Følelserne og stress - kan vi lære at kontrollere vores følelser?
  • Perfektionisme og stress - er man i farezonen hvis man hele tiden vil være den bedste eller undgå fejl?
  • Hvad kan du gøre for at forebygge og dermed nedsætte risikoen for stress?

Stresset - hvornår har du selv et ansvar?, af Thomas MilstedOplægsholder er Thomas Milsted, en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor områder som stress, trivsel og arbejdsglæde. Thomas er tidligere leder af Center for Stress og Trivsel og nu medlem af ”Stresstænketanken” og ”Tænketanken Lighed i Sundhed”, hvor han er med til at udvikle vejen hen mod mere trivsel for medarbejdere, ledere og danskere generelt.

Thomas Milsted er forfatter til en række succesfulde bøger indenfor emner som ledelse, trivsel, stress og arbejdsglæde og har senest skrevet bogen ”Stresset - hvornår har du selv et ansvar?”, som udkom her i 2017.

Alle medlemmer af Bibliotekarforbundet er velkomne. Der er gratis adgang.