Webinarer

Her kan du se eller gense nogle af de webinarer, som Bibliotekarforbundet har afholdt. Hvert webinar varer 1 time.


ROI på de sociale medier – hvordan måler man udbyttet af sin indsatsROI på de sociale medier – hvordan måler man udbyttet af sin indsats
Hvordan måler vi vores indsats på de sociale medier? Din virksomhed, organisation eller dit bibliotek er selvfølgelig til stede på de sociale medier - for det er man jo! Men har I en idé om, hvad effekten og udbyttet er? Har I et reelt billede af, hvordan jeres ROI (Return On Investment) ser ud i forhold til at være til stede på de sociale medier?


Webinar Den gode opstart, når du skal undervise – 7 sikre tipsDen gode opstart, når du skal undervise – 7 sikre tips
Hvis du ønsker, at deltagerne er fokuserede og aktivt deltagende i din undervisning, er en god opstart altafgørende. Opstarten er fundamentet for at få succes og kræver derfor særlig stor energi og fokus fra dig, som skal undervise.


Skriv til nettet – 10 gode tips
For at skrive gode tekster til nettet, kan du bruge en række enkle og effektive værktøjer. Webinar hvor du bliver præsenteret for en række helt specifikke værktøjer, som du med det samme kan tage i brug.


Game on – spilformidling i biblioteker
For langt de fleste mennesker er spil noget, som bringer os sammen og giver positive oplevelser, både digitalt og analogt. I dette webinar kredser vi om formidling af spil igennem bibliotekerne, hvor de præsenteres som et kulturbærende medie på lige fod med bøger og film.