Gratis diasshow til storskærme

Af Peter Birk
30.01.2015

 Somme tider ser man tomme storskærme på bibliotekerne. Det er kedeligt, og synd når nu bibliotekerne er så gode udstillingsvinduer.

Fotogruppen Compose vil gerne tilbyde bibliotekerne gratis diasshows som kan vises på bibliotekets storskærme når skærmene ikke er optaget af andet – eller fordi det er bedre end hvad man ellers har til rådighed. For selvfølgelig skal der være tale om kvalitet.

Compose består af nogle af landets bedste fotografer fra Fotoklubben Focus. Focus har flere gange vundet det jyske mesterskab for amatørfotografer og været blandt de tre bedste ved danmarksmesterskabet.

Gruppen arbejder som en eksperimenterende studiegruppe, der hele tiden udfordrer hinanden med nye fotografiske projekter. Det er en stor motivation for os at udstille vores billeder, og det er let og helt omkostningsfrit for os at udstille på bibliotekernes storskærme.

Derfor tilbyder vi at bibliotekerne helt frit og gratis kan gå ind på Dropboxadressen https://www.dropbox.com/s/pkk0h5sewl1zsf5/Fotodigte%2016x9.pptx?dl=0 og hente de udstillinger de ønsker at vise. Det eneste vi vil have til gengæld, er en mail om hvornår I bruger en af vores diasshow.

Foreløbig ligger der et diasshow. Det hedder Fotodigte. Det er 70 billeder inspireret af digte. Digtene er anført på skærmen. Vi har haft en jurist til at vurdere at det ikke giver copyrightproblemer, da det er billederne der er det overordnede i udstillingen.

Vi er i gang med også at lægge andre af vore udstillinger ud. ’Fotomystik’, ’Et vigtigt møde’ og ’De fire elementer’ er udstillinger vi vil tilbyde i løbet af foråret.

Rent teknisk kører det hele i PowerPoint og formatet 16.9, der passer til de fleste storskærme. Når først showet er sat i gang kører det i en sløjfe indtil det stoppes igen.

God fornøjelse!

Fotogruppen Compose v. Peter Birk, der har en fortid som stadsbibliotekar i Silkeborg.
Kontakt: Tlf.: 20 55 25 77 peterbirk@biblioteksforedrag.dk.

 
Artikellinks

Diasshows


Denne artikels emner

Arrangementer

Skriv en kommentar