Kulturminister på DB

Kulturminister Carina Christensen, den nye rektor for Danmarks Biblioteksskole Per Hasle og formanden for Danmarks Biblioteksforening Vagn Ytte Larsen er sat i stævne af de studerende på Danmarks Biblioteksskole.

Hvad vil de? Og hvad er deres visioner for bibliotekssektoren? Det er det, de studerende vil have svar på, den 29. oktober til arrangementet Ordrige Onsdag.

Kulturminister Carina Christensen , den nye rektor for Danmarks Biblioteksskole Per Hasle og formanden for Danmarks Biblioteksforening Vagn Ytte Larsen er sat i stævne af de studerende på Danmarks Biblioteksskole.

Hvad vil de? Og hvad er deres visioner for bibliotekssektoren? Det er det, de studerende vil have svar på, den 29. oktober til arrangementet Ordrige Onsdag.   

- Vi har ikke før set så stor en udskiftning i toppen af bibliotekssektoren, siger studerende og en af arrangørerne bag arrangementet, Henrik Dybdahl, og påpeger, at fra første november sidder, der også en ny direktør for Danmarks Biblioteksforening, nemlig tidligere bibliotekschef Michel Steen Hansen.

- Det er nye folk, der ikke kender hinanden. Kulturministeren har for eksempel ikke selv været med til at udnævne biblioteksskolen nye rektor, så det bliver interessant at høre, om de er enige om, i hvilken retning biblioteksvæsenet skal, siger Henrik Dybdahl.

Ordrige Onsdag bliver arrangeret af studerende på Danmarks Biblioteksskole og tager aktuelle emner til debat.

Tilmelding sker på ordrigeonsdage@gmail.com. Næste gang 29. oktober 2008, klokken 15 til 17, Danmarks Biblioteksskole, Auditoriet, Birketinget 6, København S.  

moensted@bf.dk

Skriv en kommentar