Find begejstringen frem

26-09-2009 af Tania Kejser
Din arbejdsplads har betydning for din livskvalitet. Så find begejstringen frem og giv dig selv lov til at hæve hænderne over hovedet, når noget lykkes. Det var budskabet på Fagligt Landsmøde fra Arne Nielsson, tidobbelt verdensmester i kano-roning, coach og foredragsholder, der opfordrede deltagerne til at betragte landsmødet som en træningslejr for talentudvikling.
Arne Nielsson, 10-dobbelt verdensmester og 74 gange Danmarksmester satte skub i weekendens faglige landsmøde. Foto Jakob Boserup
Får du en kollega hjem fra Fagligt Landsmøde, der snakker om arbejdsglæde og begejstring, så lyt efter. For glæde smitter. Det gør negativitet også. Derfor har vi alle ansvaret for, hvordan vores arbejdsplads fungerer. Tager vi selv ansvaret for at være glade på arbejdet, er vi med til at skabe bedre livskvalitet for alle. Det var en af mange pointer i et begejstret foredrag fra Arne Nielsson, der åbnede ballet på Fagligt Landsmøde.
Til grund for foredraget ligger masser teori om, hvordan den menneskelige psyke fungerer. En af Arne Nielssons grundteser er, at vi får det, vi kigger efter.

- Hvis du leder efter muligheder, ser du dem. Hvis du kigger efter problemer, er det dem, du ser. Det gode er, at man kan øve sig i at være positiv – og dermed blive mere heldig, sagde Arne Nielsson, inden han fik de godt 380 tilhørere til at springe op i luften og råbe ”Yes” af deres lungers fulde kraft.

En anden af Arne Nielssons grundteser er nemlig at, mennesker får energi af at vise begejstring.

Få inspiration til, hvordan du skaber arbejdsglæde på din arbejdsplads på Arne Nielssons hjemmeside www.foqus-management.dk

Skriv en kommentar