Over 360 tilmeldt Fagligt Talentmøde

10-08-2009 af Henrik Hermann

BF’s Fagligt Landsmøde er på forhånd en deltagersucces. Rigtig mange har meget hurtigt tilmeldt sig TALENTspejlet, der afvikles på Fagligt Landsmøde i Vejle den sidste weekend i september.

En weekend, hvor du først og fremmest dyrker og udforsker dit eget talent, har fået rigtig mange til at tilmelde sig BF’s Fagligt Landsmøde, der afvikles i Torvehallerne i Vejle i weekenden 26-27. september. Titlen på landsmødet er nemlig TALENTspejlet med undertitlen ”Alle har talent. Opdag dit talent og fold det ud”.

BF’s arrangementsafdeling havde mandag 11. august registreret 363 tilmeldinger. Tilmeldingsfristen er den 2. september.

Vælg din workshop

Efter indledning af BF’s formand og oplæg om talent fra coach og tidligere elitesportsmand og OL-medaljevinder, Arne Nielsson, kan deltagerne vælge mellem fem forskellige talentworkshops.

Dernæst er der flere oplæg om talentudvikling inden festen lørdag aften, hvor det også handler om at netværke med studiekammerater og gamle kolleger.

I øvrigt er der også mulighed for at møde politikerne fra BF’s hovedbestyrelse, inden festmiddagen lørdag aften.

Søndag er der interaktivt teater på programmet, og desuden holder fremtidsforsker Anne Skare Nielsen et oplæg om hvordan du ”vækker din indre superhelt og finder den gode energi”.

Deltagelsen i Fagligt Landsmøde er gratis for medlemmer af BF. Hovedbestyrelsen har i flere ombæringer diskuteret muligheden af brugerbetaling, men har droppet denne idé – blandt andet efter henvendelse fra medlemmer, som ønsker at Landsmødet skal være gratis.

Skriv en kommentar