20 nye studerende i sving på uddannelsen i Odense

01-09-2010 af Henrik Hermann
Med tutor-ordning, introduktion og fesstale er andet hold på Syddansk Universitet i gang med uddannelsen i biblioteks- og videnskommunikation. Uddannelsen får ny fagleder ved årsskiftet.

Tirsdag 31. august mødte 20 nye studerende op på Syddansk Universitet for at blive introduceret til uddannelsen Bibliotekskundskab og Videnskommunikation.

Dagens program indeholdt blandt andet en introduktion til faget ved lektor Tove Faber Frandsen, der tidligere har arbejdet på Det Informationsvidenskabelige Akademi.

Foruden rundvisning på universitetet og intro til uddannelsen, var der også festtale ved formanden for uddannelsens censorkorps, Morten Fogh, chef for Herning Bibliotekerne.

De studerende er også blevet introduceret til Syddansk Universitetsbibliotek ved bibliotekarerne Tonny Hornbæk og Jens Dam, sidstnævnte medlem af Bibliotekarforbundets Hovedbestyrelse. Forbundets to karriererådgivere Ann Christina Oliveira-Borg og Sofie Plenge har også været stede på SDU og holdt oplæg for de studerende.

Over for Bibliotekspressen udtrykker uddannelsens fagleder, Lars Ole Sauerberg glæde over at det er lykkedes at få flere studerende i år. Ved årsskiftet får uddannelsen i øvrigt ny fagleder, og det bliver Tove Faber Frandsen, som også stod for introduktionen til uddannelsen.

Skriv en kommentar