Biblioteksskolens rektor ændrer på organisationen

05-03-2010 af Henrik Hermann
Rektor Per Hasle introducerede fredag 5. marts  resultatet af en større omorganisering på Danmarks Biblioteksskole. For eksempel bliver Jack Andersen ny institutleder i København og fortsætter som prorektor. Per Hasle udnævner også ny udannelseschef, ny forskningschef og ny leder i Aalborg.
Danmarks Biblioteksskole har ændret organisationsstruktur, og der er på chefniveau tale om en større rokade.

Blandt de nye ansigter ses som ny uddannelseschef Jette Hyldegaard, der tidligere var leder af forskningsprogrammet. Den hidtidige uddannelsechef Jack Andersen bliver ny institutleder i København og fortsætter som prorektor. Ny forskningschef bliver Hans Dam Kristensen, der afløser Pia Borlund, som skal undervise som professor på fuld tid. Som institutleder i Aalborg udnævnes Jesper Wiborg Schneider.

- Vi opererer med en helhedsorienteret tilgang til opgaverne med en udpræget grad af forståelse for hinandens arbejdsopgaver og en god koordinering, udtaler  rektor Per Hasle blandt andet på Danmarks Biblioteksskoles hjemmeside.

Danmarks Biblioteksskole mangler nu blot et nyt navn til at krone den nye organisationsstruktur. Bibliotekspressen erfarer, at skolen har en ansøgning om nyt navn liggende i Kulturministeriet efter skolens egen proces med at finde på et nyt navn. Læs mere om Danmarks Biblioteksskoles store rokade og se organogram her

Skriv en kommentar