Sådan får du bibliotekets e-bøger på Ipad og Iphone

22-11-2010 af Anette Lerche
De digitale fremskridt medfører desværre ofte en større mængde af tekniske forhindringer og skuffelser. Det er ikke kun i Danmark, at de tekniske udfordringer irriterer. I USA er problemet det samme. Men i et nyhedsbrev fra Library Journal er der nu kommet en opskrift på, hvordan du kan afspille bibliotektes e-bøger på iPad og iPhone. Og det virker også i Danmark.
Den dag bibliotekets brugere kan læse en af bibliotekets e-bøger direkte på en mobil enhed bliver den dag, jeg kan dø lykkelig.
Sådan indleder Josh Hadro sit indlæg i Library Journals nyhedsbrev, hvor han beskæftiger sig med det paradoksale i, at det sjældent kan lade sig gøre at hente digitale tilbud ned direkte på en mobil enhed.
Og med vanlig bibliotekarisk ildhu har han nu fundet frem til en del af løsningen. I hvert fald hvis man er en lykkelig ejer af en iPhone eller iPad.
Læs via dette link til Library Journal, hvordan du eller dine biblioteksbrugere skal gøre.

Kommentarer (1)

22. november 2010 kl. 15:21
Det virker også på iPod touch.

Hvis du har en Android mobil kan programmet Txtr bruges til bøger fra ebib.dk. Dog ikke så godt som Bluefire og lidt mere besværligt at overføre. Se vejledninger på dansk

https://www.odensebib.dk/medielab/e-boeger_og_e-bogslaesere/e-boeger_paa_smartphones

Skriv en kommentar