Gratis medlemskab til studerende

03-08-2010 af Anette Lerche
Nye studerende på Det Informationsvidenskabelige Akademi og Syddansk Universitet bliver tilbudt et års gratis medlemskab af Bibliotekarforbundet, hvis de melder sig ind inden udgangen af oktober måned.
Hvert andet år har Bibliotekarforbundets medlemmer mulighed for at tilmelde sig Fagligt Landsmøde, der byder på en lang række af spændende faglige arrangementer samt gode muligheder for at dyrke sit netværk. Foto Jakob Boserup
Både Det Informationsvidenskabelige Akademi (IVA) og Syddansk Universitets bibliotekaruddannelser har i år oplevet en massiv fremgang i ansøgertallet.

IVA i København kan prale af 162 nye studerende, hvilket er en fremgang på 45 procent, mens Syddansk Universitets »Biblioteks- og Informationsvidenskab« er gået fra 21 ansøgere i 2009 til 34 her i 2010. (læs artiklen om de nye tal her)


I 2009 organiserede Bibliotekarforbundet 85 procent af dimittenderne fra IVA. Dermed har forbundet pr. tradition godt fat i de studerende, men med et tilbud om gratis medlemskab håber forbundet at kunne organisere endnu flere af de studerende.

Tilbuddet om gratis medlemskab i sit første studieår (indtil sommeren 2011) løber fra 1. september til 31. oktober.

Som studerende kan du læse om dine medlemsfordele, der også giver adgang til billige forsikringer, her.

Skriv en kommentar