Unge på Nørrebro får Lillebrorprisen

15-04-2010 af Tania Kejser
12 Unge på Nørrebro har vinteren igennem skrevet deres egne historier i projektet Ordskælv på Nørrebro Bibliotek. I dag har de og projektet modtaget Børnehjælpsdagens Lillebrorpris.
Projektleder Karen Siercke, projektleder Luise Jørgensen og formand for Hygge Factory, Laura Siercke. Alle tre står bag 'Ordskælv!'
I februar udkom bogen 2200 N - orakler, sharwarmaer og bristede fordomme. I dag kunne foreningen bag modtage en pris på 50.000 kroner for projektet Ordskælv, hvor 12 unge fra Nørrebro har fået hjælp til at skrive og udgive deres historier. Projektet har holdt til på Nørrebro Bibliotek.

- Med Lillebror Prisen håber vi, at I vil kunne skabe endnu mere opmærksomhed omkring den til tider udskældte bydel, og få endnu flere unge fra forskellige kulturelle oprindelser til at arbejde sammen og fortælle historier om dagligdagen på Nørrebro, sagde skuespiller Timm Vladimir, der både er Børnehjælpsdagens ambassadør og medlem af priskomitéen.

Ordskælv har fået stor hjælp af frivillige kræfter, og er startet af de to iværksættere, Karen Siercke og Luise Jørgensen.

De 50.000 kroner går til foreningen Hygge Factory, som står bag Ordskælv. Læs mere om projektet på www.ordskaelv.org eller læs Bibliotekspressens tidligere artikel her.

Skriv en kommentar