Fest gav Students Only! vokseværk

19-10-2010 af Tania Haagensen
Det Kongelige Bibliotek forstår også at feste igennem. Og der blev virkelig festet igennem den 17. september i Den Sorte Diamant.

For andet år i træk åbnedes dørene for 2600 feststemte studerende i anledning af Students Only! semesterstartsfest 2010.
Students Only! er Det Kongelige Biblio-teks kulturnetværk for studerende på de videregående uddannelser, og folkene bag havde forvandlet diamanten til en rigt udsmykket natklub-lounge. Aftenen igennem blev der budt på oplevelser med en række af tidens mest fremtræ-dende musikere, digtere, lyd- og video-kunstnere.

Det velbesøgte arrangement sikrede Students Only! en medlemsfremgang på 25 procent og arrangørerne glæder sig over at brandet ser ud til at have fået et godt tag i byens studerende.

Selv beskriver Det Kongelige Bibliotek Students Only! som et eksklusivt men gratis tilbud, og landets studerende har taget godt imod idéen.
- Vi kan mærke, at de unge er meget kulturinteresserede. De er nysgerrige og kommer til alt vi finder til dem – også det mere finkulturelle, siger Uffe Paulsen fra Det Kongelige Biblioteks kulturafdeling.

Han afslører, at der allerede arbejdes på at finde datoen til næste års semester-startsfest.


Meld dig gratis til her.

 

Kommentarer (1)

28. juli 2011 kl. 11:23
A bit surpsried it seems to simple and yet useful.

Skriv en kommentar