Unge på Nørrebro udgiver bog om deres liv

02-03-2010 af Tania Kejser
Vinteren igennem har Nørrebro Bibliotek været rammen for en gruppe unges arbejde med at skrive en bog. Nu er bogen 2200N Orakler, sharwarmaer og bristede fordomme til salg i butikkerne.
Der var glæde og stolthed hos de unge, der efter en vinter med ideudvikling og skriverier nu kan kalde sig selv forfattere. Foto: Peter Erichsen.
Graffiti. En ensom posedame med en papvin. En sidste rose der blomstrer før vinteren. En gruppe unge fra Nørrebro har selv fotograferet og fundet ordene frem i den bog, der netop er udkommet under projektet Ordskælv!

2200N Orakler, sharwarmaer og bristede fordomme blev udgivet under en festlig forestilling på Teater Grob på Nørrebro, og kan nu købes i samtlige boghandlere på Nørrebro, Politikens Boghal og diverse caféer.

Det er de to iværksættere, Karen Siercke og Luise Jørgensen, der står bag ideen til Ordskælv! Nu hvor bogen er udgivet, og projektet slut, begynder de et nyt samarbejde med Nørrebro Bibliotek – til april kan unge i melde sig til at være med i Nørrebronx News. Her får du muligheden for at være journalister og skrive samt fotografere til Nørrebro/Nordvest Bladet.

Se mere på ordskælvs hjemmeside.

Skriv en kommentar