Vil du udvikle Danmarks Digitale Bibliotek?

27-07-2010 af Henrik Hermann

Styrelsen for Bibliotek og Medier søger en projektleder, som skal stå i spidsen for at realisere visionen om, at vi fremover kun skal lede ét sted på nettet, når vi vil downloade eksempelvis gratis musik eller lydbøger fra biblioteket.

Danmarks Digitale Bibliotek er en af visionerne fra Carina-udvalget bag rapporten om Folkebibliotekerne i Vidensamfundet.

Nu skal visionen virkeliggøres, og Styrelsen for Bibliotek og Medier søger den rette medarbejder til at lede dette ambitiøse og omfattende arbejde med at der kun skal være én indgang, når vi fremover skal downloade bibliotekernes voksende tilbud af digitale medier, såsom e-bøger, film, musik og computerspil.

Lederen skal blandt andet have erfaring med projektledelse og it-projekter, være god til at kommunikere, have gennemslagskraft og være god til at motivere andre.

”Udviklingen af Danmarks Digitale Bibliotek er en af de helt store udfordringer for folkebibliotekssektoren i de kommende år”, hedder det blandt andet i stillingsopslaget.

Stillingen som projektleder ønsker Styrelsen besat snarest muligt, den er tidsbegrænset til 31. december 2012 – med mulighed for forlængelse. Ansøgningsfristen er den 10. august.

Læs hele stillingsopslaget her.

Skriv en kommentar