Fagleder på SDU får nyt job

06-09-2011 af Henrik Hermann
Efter et halvt år som fagleder på den nye uddannelse i videnskommunikation på Syddansk Universitet, SDU, har Tove Faber Frandsen skiftet lederjob. Ny leder af uddannelsen i Odense, er mag.art og ph.d. Rasmus Thorning Hansen.

Tove Faber Frandsen er netop tiltrådt en stilling som leder af Videncentret på Odense Universitets Hospital.

- Jeg har været meget glad for mit job på SDU. Det har været fantastisk spændende, og jeg har nydt at arbejde sammen med nogle dygtige og inspirerende kolleger, fortæller Tove Faber Frandsen, der før hun kom til Odense var ansat på Det Informationsvidenskabelige Akademi, IVA.

- Mit nye job er en chance, jeg ikke kunne lade passere. Jobbet giver mig mulighed for at arbejde praktisk med nogle af de områder, jeg har forsket i, og de udfordringer glæder jeg mig meget til, lyder det fra Tove Faber Frandsen.

Videncentret er et offentligt sundhedsfagligt forskningsbibliotek, der fungerer i et samarbejde mellem Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, Syddansk Universitetsbibliotek og Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Syddansk Universitet.

Den nye fagleder for uddannelsen i Odense, Rasmus Thorning Hansen, er mag.art. og phd og tilknyttet Institut for Litteratur, Kultur og Medier på Syddansk Universitet.

Skriv en kommentar