Ny konference for udkantsbiblioteker

Hvad sker der med bibliotekerne i yderområderne? Det spørgsmål bliver sat til debat ved den første skandinaviske konference om biblioteksudvikling i yderområder, der finder sted på Montra Hanstholm Hotel den 31. august til 2. september.
Konferencen, der lyder navnet "1st Nordic Conference on Library Development in Peripheral Regions" er den første af sin art, og målet med konferencen er at sætte fokus på de udfordringer og muligheder, som bibliotekerne i de skandinaviske yderområder står over for. 

Overlevelse eller udvikling?
Formålet med konferencen er blandt andet at inspirere på tværs af landegrænser, og derfor vil der være inspiration fra både norske, svenske og danske oplægsholdere.
Konferencen har blandt andet fokus på, hvordan bibliotekerne i landenes yderområder ikke bare overlever, men også udvikler sig, så de hele tiden lever op til målsætningen om at give alle befolkningsgrupper et tidssvarende bibliotekstilbud.

Biblioteksansatte på alle niveauer samt politikere er velkomne til at tilmelde sig konferencen. Det skal ske til arrangøren Thisted Bibliotek på bibliotek@thisted.dk senest den 1. juli 2011.

Konferencen finder sted på Montra Hanstholm Hotel fra onsdag den 31. august til fredag den 2. september.

Læs mere om konferencen her


 

Skriv en kommentar