Rock og rul i sofaerne på Roskildes RockBib

27-05-2011 af Henrik Hermann
En helt ny scene. Et backstageområde, hvor du kan fordybe dig med musikmagasiner og bøger. Lytteposter, indbydende sofaer og info-plancher, det er Roskildes Musikbiblioteks nye rockbibliotek kaldet RockBib.

Hvilket andet sted i Danmark end i Roskilde Festivalens hjemby, skulle man have et rockbibliotek? Selvfølgelig Roskilde på musikbiblioteket i byen, som også kommer til at huse Danmarks Rockmuseum, der skal åbne i 2014.

Indtil Danmarks Rockmuseum åbner med sit eget bibliotek, vil Roskilde Biblioteks RockBib fungere som Rockmuseets forpost og satellit. På RockBib tester rockmuseet og musikbiblioteket nye måder at formidle på med lytteposter, scene og meget andet, fremgår det af en pressemeddelelse udsendt af Roskilde Bibliotekerne, Roskilde Museum og Danmarks Rockmuseum.

- Vi prioriterer samspil med resten af byen meget højt, siger bibliotekschef Mogens Vestergaard blandt andet og tilføjer:

- Vi er hele tiden på udgik efter nye, relevante partnerskaber. Det nye RockBib er et godt eksempel på, at samarbejde på tværs kaster mange gode tilbud af sig, ikke mindst for borgerne i Roskilde.

Læs mere om det nye RockBib på roskildemusikbib.dk og danmarksrockmuseum.dk og se omtale hos Sjællandske Medier her.

Skriv en kommentar