Silkeborg vinder pris for digital videndeling

22-11-2011 af Henrik Hermann
Bibliotekar Jørgen Høst fra Silkeborg Bibliotekerne har vundet Del Din Digitale Viden-prisen i form af et gavekort til en tablet computer. Vinderartiklen om en smart app er en meget hands-on og anvisende artikel med overskriften ”Spar penge – scan en bog med din smartphone”.

Jørgen Høst indleder sin artikel, således:
”Kender du det? Du står med en bog i hånden, som du overvejer at købe – lige til du opdager prisen…? Nu er der håb for økonomien, hvis du har en smartphone med dig. Med en ny applikation fra Silkeborg Bibliotekerne kan du scanne stregkoden på bogen og straks se, om den er hjemme på ét af bibliotekerne og låne den dér – og det er jo helt gratis.”

Perspektivs dommerpanel, der udgøres af redaktionen, har besluttet at tildele Jørgen Høst Del Din Digitale Viden-prisen på 5.000 kr., fordi artiklen i en relativt kort, men velskrevet form udtrykker videndeling på et meget praktisk og anvendeligt niveau.

- Jeg er meget glad og beæret over at få tildelt prisen, lyder det fra Jørgen Høst, der arbejder som webredaktør på Silkeborg Bibliotekerne.

Du kan læse hele artiklen her


Herunder et udvalg af de øvrige artikler, der var med i konkurrencen:

En lille håndbog om digitalt indkøb

Bibliotekernes LicensGruppe

BibApp - An offer we couldn’t refuse

'Tag' er kun et fattigt ord

Den mobile videnmedarbejder

Præsentation af ebogslæsere er en succes

Oprindeligt var der udlovet en iPad for bedste artikel om digital viden, men Perspektivs redaktion er hverken forlovet med Apple eller Amazon eller andre – derfor må vinderen selv købe en tablet computer efter eget valg.

Skriv en kommentar