Søren Kløjgaard ny næstformand for Bibliotekarforbundet

17-01-2011 af Henrik Hermann
Den nye hovedbestyrelse har konstitueret sig, og det erfarne hb-medlem Søren Kløjgaard bliver ny næstformand i stedet for Matthias Engberg Eiriksson. Ny i forretningsudvalget er Marie Ulletved Holmgaard

Søren Kløjgaard, der opnåede flest personlige stemmer ved valget til hovedbestyrelsen i efteråret, er ny næstformand for Bibliotekarforbundet.

Søren Kløjgaard er 53 år og har i flere ombæringer været medlem af bibliotekarforbundets hovedbestyrelse. Han blev valgt første gang i 1997, og siden 2005 har han været medlem af forretningsudvalget og er ansvarlig for tr-området.

Den hidtidige næstformand Mathias Engberg Eiriksson træder et trin ned, men fortsætter som medlem af forretningsudvalget og bliver ansvarlig for medlemsfastholdelse og rekruttering.

Ny i forretningsudvalget er Marie Ulletved Holmgaard, som første gang blev valgt til hovedbestyrelsen i 2008. Marie Ulletved Holmgaard indtræder i forretningsudvalget i stedet for Mette Kjeldsen Sloth, der ikke genopstillede til hovedbestyrelsen.

Tine Jørgensen, der også stormede ind i hovedbestyrelsen med det største antal personlige stemmer blandt de nyvalgte, har ikke fået plads i forretningsudvalget.

På det første hovedbestyrelsesmøde var der stor talelyst blandt såvel ”gamle” som nye medlemmer af hovedbestyrelsen, foruden Tine Jørgensen, er Jette Fugl og Pia Olsson nyvalgte.

Forretningsudvalget består nu af formand Pernille Drost, der blandt andet er ansvarlig for løn- og ansættelse, næstformand Søren Kløjgaard, ansvarlig for tr-området, Marie Ulletved Holmgaard, ansvarlig for fag og profession samt Matthias Engberg Eiriksson, ansvarlig for fastholdelse og rekruttering af medlemmer.


Læs mere om hovedbestyrelsen her 

Skriv en kommentar