Spot på musikformidling

07-03-2012 af Sabrine Mønsted
Hvordan skal musik formidles i fremtiden? Det kan du være med til at debattere den 3. maj på konferencen Spot på fremtidens musikformidling i Aarhus. Oplægsholderne giver blandt andet deres bud på, hvordan bibliotekerne skal kaste sig ind i den digitale formidling.
Rockfoto - fotograf Jesper Hedemann

»Musikkens økosystem ændres dramatisk i takt med udviklingen mod mere og mere online-baseret forbrug« og  »internettet er en kraft der ødelægger hele brancher, men også giver nye muligheder for musikere, komponister og formidlere«. Sådan lyder for eksempel nogle af pointerne på konferencen.

Musikbibliotekar Niels Mark holder oplæg om, hvordan bibliotekerne og BibZoom.dk kan gøre en forskel i fremtidens musikbranche, mens Henrik Føhns, vært på programmet Harddisken på P1, taler om musikkens nye græsgange og nettes nye muligheder.   

Den landsdækkende musikkonference er blevet til gennem et samarbejde mellem Spot-festivalen, Bibliotekarforbundet og MUFA - faggruppen for musikbibliotekarer. Konferencen finder sted dagen før årets Spot Festival den 4. og 5. maj.  

 

Læs mere og køb din billet her: https://billet.spotfestival.dk/events/2367-SPOT_Festival_2012_og_SPOT_paa_fremtidens_musikformidling_/

Se konferenceprogrammet: 
http://www.bf.dk/files/dk/PDF/Arrangementer/SPOT2012/
SpotPaaFremtidensMusikformidling03052012.pdf
        

Om Spot Festival: http://www.spotfestival.dk/

Skriv en kommentar