Flere formidlere på Bibzoom

06-02-2013 af Anette Lerche
»Få rabat på Bibzoom-abonnementet, hvis I leverer indhold til os«. Sådan lyder Bibzooms budskab til bibliotekerne.

- Vi vil gerne have flere biblioteker til at bruge og levere indhold til Bibzoom, forklarer ansvarshavende redaktør på Bibzoom og musikbibliotekar i Herlev, Niels Mark om ideen bag tiltaget om at betale for bibliotekarernes bidrag til Bibzoom.

- Hvis biblioteket får honorering for det indhold, som bibliotekarerne leverer til Bibzoom, så er man mere tilbøjelig til at give bibliotekarerne tid og mulighed for at skrive artikler og anmeldelser, siger Niels Mark.

Ud fra et tarifsystem honoreres artiklerne og modregnes næste års abonnement, og efter et par uger med det nye system kan Niels Mark notere sig, at flere end før leverer indhold.

Samtidig med at Bibzooms indholdsside vokser, vil Bibzoom også hjælpe bibliotekerne med en mere aggressiv markedsføring af Bibzooms tilbud over for brugerne.

- Der må gerne komme en højere brugsstatistik, og det kræver en mere aggressiv markedsføring. Men den kommer ikke til at handle om, at gøre opmærksom på at Bibzoom findes. Det er mere interessant at markedsføre det indhold, der er på Bibzoom, så bibliotekerne eksempelvis på storskærme kan gøre reklame for, at man nu kan lytte til Vetos nyeste album via Bibzoom, forklarer Niels Mark.

Skriv en kommentar