220.000 flere besøgende på biblioteket i 2012

05-07-2013 af Sabrine Mønsted
Folkebibliotekerne har budt på længere åbningstider, flere arrangementer og fået væsentligt flere besøg i 2012 viser årets Biblioteks Barometer.

Folkebiblioteksstatistikken og Biblioteks Barometeret for 2012 viser en stigende benyttelse af bibliotekernes tilbud, både de fysiske og de digitale.

 
I 2012 var der 36,5 milioner fysiske besøg på folkebibliotekerne, hvilket er en stigning fra året før. Samtidig aflagde danskerne 41,9 milioner digitale besøg på folkebibliotekernes hjemmesider, bibliotek.dk og net-biblioteker som Litteratursiden, E-reolen og Filmstriben.

»Tallene indikerer, at borgerne har taget de digitale tilbud til sig samtidig med, at de også i stigende grad vælger at benytte de øvrige bibliotekstilbud. Det vidner om, at bibliotekernes målrettede indsats med at skabe mere indhold, forbedrede services og flere læringstilbud heldigvis kommer flere og flere borgerne til gode«, skriver Kulturstyrelsen i en pressemeddelse.
 

Læs mere om de samlede tendenser i statistikkerneLæs mere her om Biblioteksstatistikken 2012Læs mere her om Biblioteks Barometeret 2012

Skriv en kommentar