Hvem løber med Del Din Viden-prisen 2014?

07-10-2014 af Anette Lerche
Fire artikler er nomineret til Del Din Viden-prisen, der uddeles på Bibliotekarforbundets generalforsamling og Fagligt landsmøde lørdag den 25. oktober. Prisvinderen modtager en check på 5.000 kroner.

Hver måned uploader bibliotekarer og andre fagfolk nye, spændende artikler på Del Din Viden. Mere end 350 faglige artikler er det blevet til indtil videre.

Perspektivs redaktion har i sensommeren nedsat en jury bestående af formand for Bibliotekarforbundet, Søren Kløjgaard, Privatgruppens formand, Louise Askhøj Larsen, medlem af Statsgruppens bestyrelse Rune Rasmussen samt Perspektivs ansvarshavende redaktør, Anette Lerche.

Dommerne har vurderet de seneste to års vindere af titlen som Månedens artikel og har nu kåret fire finalister. Inden den 25. oktober beslutter dommerne, hvilken artikel der skal modtage Del Din Viden-prisen og en check på 5.000 kroner, der uddeles til festmiddagen på Bibliotekarforbundets generalforsamling og Fagligt landsmøde den 25.-26. oktober på Hotel Nyborg Strand.

De fire nominerede artikler er:

To cykler og en guitar gav solid pressedækning og kontakt til byens borgere. Skrevet af Peter Elmelund, Randers Bibliotek.

UNG-TIL-UNG FORMIDLING – inspiration til samarbejde med små, kreative aktører, der giver liv på biblioteket! Skrevet af Marianne Vindelev Søderup, Biblioteket Frederiksberg og Karen Siercke, hyggefactory.

GuitarLab – ”Nye toner” i formidlingen på Roskilde bibliotek. Skrevet af Tonny Erik Kjeldgaard Larsen, Roskilde Bibliotek.

Level up – på biblioteket. Skrevet af Jørgen Bech Pedersen, Silkeborg Bibliotekerne.

Tillykke til alle nominerede. Og stort tak til alle, der har skrevet faglige artikler til Del Din Viden og dermed delt deres viden med kolleger og fagfæller i hele landet.

Skriv en kommentar