Hr. og fru Danmark skal opdage værdien i tegneserier

12-11-2014 af Sabrine Mønsted
Blågårdens Bibliotek var sammen med blandt andet Dansk Tegneserieråd og Copenhagen Comics på BogForum for at vise, at tegneserier er meget mere end let underholdning på drengeværelset.
Foto: Carsten Olsen


- Et udstillingsvindue. Sådan kalder bibliotekar og bestyrelsesmedlem af Dansk Tegneserieråd Mads Bluhm, »Tegneserieområdet« på BogForum, når han skal forklare, hvorfor det er vigtigt, at tegneserierne også er repræsenteret på årets BogForum i Bella Centeret.

- Tegneserierne har deres egen festival, men her når vi bredt ud og kan møde hr. og fru Danmark, og mange bliver overrasket over, hvad tegneserier også er, siger Mads Bluhm.

På området var der i alle tre dage live tegning med nogle af Danmarks bedste tegneserietegnere fra John Kenn Mortensen over Maren Uthaug til Thomas Thorhauge, hvor John Kenn Mortensen eksempelvis tegnede de mest skrækindjagende monstre fra de besøgendes fantasi.

Den 6-7. juni holder Copenhagen Comics festival med besøg af blandt andet Pulitzerprisvinder Art Spiegelman og hans kone Francoise Mouly, der står i spidsen for TOON Books, der udgiver tegneserier til børn.

Se mere på copenhagencomics.dk

Læs nyt fra Dansk Tegneserieråd


Skriv en kommentar